ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Με αισιοδοξία ο Α.Σ. Πυργετού

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
 Εχοντας συμπληρώσει δύο μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, έφθασε η ώρα που ο Α.Σ. Πυργετού θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής. Αντίπαλος των «βυσσινί» του Γιάννη Αλεξούλη θα τεθεί ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Φθιώτιδος Ατρόμητος Σπερχειάδας που επιστρέφει ύστερα από δεκαέξι χρόνια στο μικρότερο εθνικό πρωτάθλημα.
Οι Πυργετινοί ολοκλήρωσαν χθες τις προπονήσεις τους ενόψει του αυριανού αγώνα και σήμερα το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τα λουτρά Υπάτης, όπου και θα διανυκτερεύσουν. Την 20άδα που συγκροτήθηκε αποτελούν οι Γκικούδης, Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Κοτούμπας, Μπαντάς, Μυστακίδης, Πότσης, Στούμπος, Ταυλαρίδης, Ζαφειρίου, Κατσαρός, Παπαβασιλείου, Σιδηρόπουλος, Τάτσης, Φιλιππούλης, Κυπαρίσσης, Μπασδέκης, Σαββίδης, Στύλος, Τσιρογιάννης.
Λόγω ενοχλήσεων αποκλείστηκαν οι Βελετάνης και Πολύζος.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
Μπορεί η παρατεταμένη - λόγω της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος - προετοιμασία να είναι ψυχολογικά κουραστική, όμως το κλίμα στους κόλπους του πυργετινού συλλόγου είναι ιδανικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι αντιμετωπίστηκε με … ευθυμία σχόλιο που ανέφερε περί δήθεν έντασης στα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς γενική ήταν η αίσθηση ότι πρόκειται περί υποβολιμιαίας κίνησης, με στόχο να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα.
Εν τω μεταξύ, ο γυμναστής και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Α.Σ. Πυργετού Φώτης Μπουμπουγιατζής τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Σβορώνου Πιερίας, οπότε η παρουσία του στις εκδηλώσεις της ομάδας θα είναι ανελλιπής.
ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
Εντονη είναι η κινητικότητα στις τάξεις των Πυργετινών φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα στην Σπερχειάδα. Πέρα από όσους μετακινηθούν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, δρομολογήθηκε λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από τον Πυργετό (πλατεία δημαρχείου) αύριο στις 11 π.μ. και θα παραλάβει φιλάθλους από τη Λάρισα στις 11.30 π.μ. (ύψος «Τράβελ Στοπ»).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass