ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Ήρθε στη Λάρισα ο Κρις Μάσι

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΝΤ ΓΚΡΙΝ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:32
Στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Κρις Μάσι. Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι (15.00) και στη συνέχεια ήρθε στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Φυσικά δεν πρόλαβε να προπονηθεί κάτι που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (16.30 - 18.30 η προπόνηση της ομάδας στο κλειστό της Νέαπολης) και σιγά - σιγά το ρόστερ της λαρισινής ομάδας αρχίζει να συμπληρώνεται. Ο Μάσι δεν έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά καθώς πέρυσι φορούσε τη φανέλα των Τρικάλων για έντεκα ματς. Με την αλλαγή προπονητή όμως έφυγε και αυτός μετά από λίγο διάστημα.
Όσον αφορά τώρα στον άλλο μεταγραφικό στόχο αυτός είναι ο Ντέμοντ Γκριν. Ο ΓΣ Ολύμπια έχει κάνει πρόταση στο συγκεκριμένο παίκτη και πλέον περιμένει την απάντηση. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη αλλά υπάρχουν πιθανότητες απόκτησής του. Ο Γκριν έχει γερμανικό διαβατήριο και έχει μακρά θητεία στην Εθνική Γερμανίας. Πρόσφατα μάλιστα έπαιξε και στο Ευρωπαϊκό της Πολωνίας. Την περασμένη σεζόν ο Γκριν (1.85μ.) αγωνίστηκε στη γερμανική Μπάμπεργκ, μετρώντας 8.3 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι αναμένεται να δώσει η ομάδα στα Τρίκαλα. Αύριο, Παρασκευή στις 20.00 ο ΓΣ Ολύμπια θα παίξει με τον Αίολο στην έδρα του και ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας θα πάρει μια πρώτη γεύση από το έως τώρα σύνολο. Σήμερα η ομάδα δεν θα προπονηθεί πρωί - απόγευμα αλλά μόνο το απόγευμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ
Όσον αφορά τώρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος το δύσκολο κομμάτι είναι το γεγονός πως ο ΓΣ Ολύμπια έχει να αντιμετωπίσει ομάδες από τις οποίες ψάχνει μόνο νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό φυσικά και δεν είναι καλό μια και ο λαρισινός σύλλογος έχει ουσιαστικό αντίπαλο το χρόνο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass