ΕΘΕΣΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ 1-0

Μεγάλη νίκη της Νίκαιας μέσα στον Τύρναβο

ΕΝΩ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ (4-3) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ «ΛΥΓΙΣΕ» ΤΟΝ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ (2-1)-«ΔΙΠΛΟ» ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (4-2)

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 23:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
 Μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΛ πέτυχε η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας η οποία στάθηκε όρθια μέσα στη δυνατή έδρα του Τυρνάβου και υποχρέωσε την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη τοπική ομάδα σε ήττα με 1-0. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κολομητρούση έθεσε εκτός κυπέλλου τον κάτοχο του τροπαίου, ενώ στην Αγιά ο Δωτιέας πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη επί του επίσης κατά μία κατηγορία μεγαλύτερου Απόλλωνα Λάρισας με 4-3 στα πέναλτι (1-1 κ.α., παρ.) αποκλείοντας έτσι τον περσινό φιναλίστ.
Η χθεσινή λοιπόν ημέρα επεφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής οι οποίες αποχώρησαν πρόωρα από τη φετινή διοργάνωση πλην του Πυργετού που συνεχίζει.
Δυσάρεστη έκπληξη είχαμε και για τον Βουκεφάλα που είδε τον κατά μία κατηγορία μικρότερο Αετό Αμυγδαλέας να κερδίζει με 2-1 στην παράταση (1-1 κ.α ) και να παίρνει πανάξια την πρόκριση, ενώ στη Βερδικούσια η τοπική Προοδευτική υποχρεώθηκε σε ήττα από τη Δόξα Αργυροπουλίου με 4-2.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια του κυπέλλου:
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass