Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δείγμα θετικό για ΓΣ Ολύμπια

ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 66-38 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΙΝ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΤΟΝΤΙΤΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 23:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
Θετικό χαρακτηρίζεται το πρώτο δείγμα που έδωσε στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα πήραν μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Αίολος στα γειτονικά Τρίκαλα και σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Την Παρασκευή νίκησε τον Αίολο με σκορ 83-69 ενώ χθες κέρδισε και τη Δόξα Λευκάδας με σκορ 66-38. Στα δύο παιχνίδια αυτά μπορεί να μην υπήρχε η μεγάλη ανταγωνιστικότητα ωστόσο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να τρέξουν και να «ξεμουδιάσουν».
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΚΡΙΝ
Εν τω μεταξύ μεγάλη είναι η ικανοποίηση που υπάρχει στις τάξεις της λαρισινής ομάδας για την απόκτηση του Ντεμόντ Γκριν. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης είναι μια σημαντική μονάδα με μεγάλη πείρα σε κρίσιμα παιχνίδια και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η είδηση της απόκτησής του απασχόλησε όλα τα ευρωπαϊκά μπασκετικά σάιτ. Ο Γερμανός αναμένεται να βρίσκεται τη Δευτέρα στην πόλη της Λάρισας και αν είναι ξεκούραστος ίσως προπονηθεί την ίδια ημέρα.
Όσον αφορά τώρα στον άλλο παίκτη που θα αποκτήσει -εκτός απροόπτου- ο ΓΣ Ολύμπια, τον Μίροσλαβ Τόντις αυτός θα ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες με τη βίζα του και θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα την Τετάρτη. Ο Βόσνιος καλαθοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δείξει πως είναι «καθαρός» (είχε έναν τραυματισμό πέρυσι σαν παίκτης του Κολοσσού Ρόδου) τότε θα αποκτηθεί.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ... ΚΥΠΕΛΛΟ
Επόμενος αγώνας για τον ΓΣ Ολύμπια θα είναι αυτός για το κύπελλο Ελλάδας. Την Τετάρτη λοιπόν στις 16.45 θα υποδεχθεί στο κλειστό της Νεάπολης τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ 1.