ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο. (9.15 μ.μ., NOVA)

Για το θαύμα η Α.Ε.Λ. στο Ο.Α.Κ.Α.

* ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
Με αλλαγμένο το πολιτικό σκηνικό θα παίξει σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. η Α.Ε.Λ. με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό 9.15 μ.μ. «ζωντανό» από το NOVA), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, και σκοπεύει και αυτή να αλλάξει το αγωνιστικό της σκηνικό, που μέχρι τώρα τη φέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, χωρίς να έχει πετύχει ούτε μία νίκη στα πέντε πρώτα παιχνίδια και να μετράει τρεις ισοπαλίες.
Το ερώτημα είναι πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει αυτό το σκηνικό στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα που δεν έχει χάσει βαθμό, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα της λαρισινής ομάδας, καθώς θα απουσιάσουν πέντε παίκτες λόγω τραυματισμού και συγκεκριμένα οι: Αμπουχατζίρα, Ιγγλέσιας, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Κάσας, ενώ με πρόβλημα πήγε στην Αθήνα ο Τουμέρ Μετίν.
Όλα αυτά έχουν ως συνέπεια ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, να κάνει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που έδωσαν οι «βυσσινί» κόντρα στα Γιάννινα. Η πιο σημαντική είναι ότι αλλάζουν η μεσαία και η επιθετική γραμμή.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Μάλαρτζ, ενώ στην άμυνα υπάρχει προβληματισμός μόνο για τη θέση του δεξιού μπακ που τη διεκδικούν με ίσες πιθανότητες ο Μπουκουβάλας με τον Τριποτσέρη. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Νταμπίζας και Μελίσσης, όπως και στον προηγούμενο αγώνα, ενώ αριστερά ο Παναγιώτης Κατσιαρός.
Στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν τρία αμυντικά χαφ, ο Ααράμπ και οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Ντέλσον και ο Ρομέου.
Πιο μπροστά, αριστερά και δεξιά, θα παίξουν ο Σίμιτς και ο Τουάμα, ενώ στην κορυφή της επιθετικής γραμμής θα είναι ο Μεξικάνος Αντόνιο Ντε Νίγκρις.
Αν κάποιος παίκτης μπορεί να διεκδικήσει θέση είναι ο Βλασόπουλος, ενώ αναπληρωματικό σέντερ φορ είναι ο νεαρός Λύτρας.
Στην αποστολή, προκειμένου να αποκτήσουν την εμπειρία του να ταξιδέψουν με μία αποστολή επαγγελματικής ομάδας, συμπεριελήφθησαν οι νεαροί Σιατραβάνης, Λύτρας, Κολοβέτσιος, αλλά και ο Μπαλής, που έχει περιορισμένες συμμετοχές.
Στα ευχάριστα είναι ότι για πρώτη φορά φέτος ταξίδεψε με τους υπόλοιπους παίκτες και ο Ηλίας Κυριακίδης, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Σερεμέτ, Μετίν (θα αγωνιστεί πιθανότατα ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, καθώς έχει ένα πρόβλημα σε δάχτυλο του ποδιού του).
ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Ο στόχος της Α.Ε.Λ. στο σημερινό παιχνίδι θα είναι μια καλή εμφάνιση που θα φέρει ψυχολογική ανάταση της ομάδας ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν με την Ξάνθη (εντός έδρας) και τον Πανθρακικό (εκτός). Αν καταφέρει η λαρισινή ομάδα να πάρει έστω και ένα βαθμό θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη φετινή επιτυχία, ενώ αν κερδίσει για θαύμα, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο αντίπαλός της στα πέντε πρώτα παιχνίδια έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, ενώ προέρχεται από μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου με 1-0 στο Βουκουρέστι για το Γιουρόπα Λιγκ.
ΧΩΡΙΣ ΓΙΟΥΡΚΑ Ο Π.Α.Ο.
Παρόλο που όλα έδειχναν πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα έκανε το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με τη Λάρισα, τελικά έμεινε εκτός αλλά συμπεριλήφθηκε ο Σπυρόπουλος.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν τη χθεσινή προπόνηση με ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις ταχύτητες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους «πράσινους» να παίζουν δίτερμα και να δουλεύουν στις στημένες φάσεις. Ατομικά προπονήθηκε ο Δάρλας, ενώ απόντας από την προπόνηση, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων, ήταν ο Μαχλελής.
Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν την απαραίτητη προσοχή, προκειμένου να πάρουν την έκτη τους νίκη και να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του «τριφυλλιού» Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα. Εκτός έμειναν οι Δάρλας, Πετρόπουλος, Μαχλελής, Σεϊταρίδης, Μάντζιος, Μαρίνος, Κλέιτον και Τζιόλης.
Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός του Π.Α.Ο., Χεν Τεν Κάτε, είναι: τερματοφύλακας ο Τζόρβας, στην άμυνα οι Βύντρα (δεξιά), Μπιασμίρ, Σαριέγκι (στο κέντρο της άμυνας), Καντέ ή Σπυρόπουλος (αριστερά) στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν δύο αμυντικά χαφ, ο Σιμάο με τον Κατσουράνη και μπροστά τους θα είναι ο Νίνης, ενώ αριστερά θα παίξει ο Καραγκούνης και δεξιά ο Σαλπιγγίδης ή ο Λέτο.
Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Καβάλας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Παναθηναϊκό έχοντας για βοηθούς τους Λ. Βασιλειάδη Μακεδονίας) και Δ. Ευθυμιάδη Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Π. Κωνσταντινέας του Συνδέσμου Μεσσηνίας.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης 16:45 - ΝOVA
Πανιώνιος - Ατρόμητος 16:45 - ΝOVA
Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 19:00 - ΝOVA
Ξάνθη - Α.Ε.Κ. 19:00 - ΝΕΤ
Παναθηναϊκός - Λάρισα 21:15 - ΝOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. Ολυμπιακός      16 -6αγ.
2. Παναθηναϊκός 15
3. Αστέρας Τρίπολης     11
4. Άρης       11 -6αγ.
5. Καβάλα   10 -6αγ.
6. Π.Α.Σ. Γιάννινα          9 -6αγ.
7. Εργοτέλης         8
8. Α.Ε.Κ.     7
9. Ηρακλής 7
10. Π.Α.Ο.Κ.         6
11. Λεβαδειακός   4 -6αγ.
12. Ξάνθη    4
13. Λάρισα 3
14. Πανιώνιος       2
15. Ατρόμητος      2
16. Πανθρακικός 1 -6αγ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass