ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.

«Από μας εξαρτάται η πεντάδα...»

* «Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΗ» * ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΙΝ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Πρώτη προπόνηση έκαναν σχεδόν όλοι μαζί οι παίκτες της Α.Ε.Λ. μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη (1-1) και λέμε σχεδόν γιατί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση ο Κατσιαρός που έχει πρόβλημα με το γόνατό του και δεν θα παίξει στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη και ο Κυριακίδης που προσβλήθηκε από ίωση(ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί επειδή είναι τιμωρημένος) ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μετίν με τον Γιαννακόπουλο που σήμερα θα φανεί αν μπορούν να αγωνιστούν το ερχόμενο Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την προπόνηση στους παίκτες μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και τους είπε ότι μετά τα αποτελέσματα της 23η αγωνιστικής η πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ εξαρτάται μόνο από τους ίδιους καθώς είναι τρεις βαθμούς μπροστά από τον Άρη που είναι ο κύριος διεκδικητής και πλέον τόνισε την πεποίθησή του ότι οι «βυσσινί» στο τέλος θα την κατακτήσουν.
Ο Ουζουνίδης πληροφορίες διασταυρωμένες αναφέρουν ότι μίλησε και για τη διαιτησία αλλά ζήτησε από τους παίκτες να μην ασχολούνται μόνο με αυτή αλλά και με τα δικά τους λάθη. Συγκεκριμένα τους τόνισε τα αδικαιολόγητα λάθη στα τέρματα που δέχθηκαν στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό και την Α.Ε.Κ. στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης αν και την Κυριακή ήταν λάθος του διαιτητή αλλά δεν έπρεπε να αφήσουν να πάει εκεί το παιχνίδι.
Στη συνέχεια τους είπε ότι θα πρέπει να κοιτάξουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη ενώ φεύγοντας πέταξε και μια ατάκα: «Λένε ότι το Αλκαζάρ είναι έδρα και έδρα σημαίνει ότι οι διαιτητές θα πρέπει να μας σέβονται αλλά εμείς έχουμε χειρότερες διαιτησίες απ’ ότι εκτός έδρας» Δεν είχε και άδικο...
Άποψή μας είναι ότι επειδή το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο δεν πρέπει να επικεντρωθούν οι «βυσσινί» στις άσχημες διαιτησίες, αλλά θα πρέπει κερδίζουν και αυτές, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Στο μεταξύ από σήμερα θα αρχίσει να φαίνεται και η τακτική που θα ακολουθήσει ο Ουζουνίδης στον αγώνα με τον Εργοτέλη, αλλά και το σχήμα που θα παρατάξει. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή στην ενδεκάδα του Ιγγλέσιας αντί του τιμωρημένου Κυριακίδη.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ
Ο Πατρίκ Ογκουνσότο παραμένει εκτός προπονήσεων του Εργοτέλη. Ο επιθετικός των Κρητικών δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ούτε χθες και πλέον ο Νίκος Καραγεωργίου ευελπιστεί ότι το επόμενο διήμερο θα καταφέρει να μπει στο πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.
Εξάλλου ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Καρέλης και προληπτικά ο Κορδονούρης (ενοχλήσεις στο μετατάρσιο). Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη κυκλοφορούν από σήμερα στο «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1). Το επίσημο κατάστημα της Α.Ε.Λ. θα παραμείνει ανοικτό εκτάκτως και το απόγευμα - από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. - για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, ενώ το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, η διάθεση θα γίνεται μέχρι τη 1μ.μ. και κατόπιν από τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3 - STERGIAKI: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4 - ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
Θύρες 10A και 10Β - WIND: 25 ευρώ
Θύρες 6 και 7: 18 ευρώ
Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή 10 ευρώ για όλες της θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, αφού κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα η ΠΑΕ Εργοτέλης δεν ζήτησε εισιτήρια.
ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΙΝ ΚΑΙ ΙΛΙΤΣ
Το 23ο τεύχος του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. 1964 κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου με μοιρασμένο εξώφυλλο ανάμεσα στον Ίλιτς και τον Μετίν αλλά και δώρο το αυθεντικό CD με το τραγούδι, «Α.Ε.Λ. Γερά».
Ο Μετίν μάλιστα κάνει και μία ωραία δήλωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε τα πρωταθλήματα να τα μοιράζονται ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός; Είναι ώρα, νομίζω, να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να γυρίσει η σελίδα στο ποδόσφαιρο» ενώ ο Ίλιτς εγκωμιάζει τον Ουζουνίδη λέγοντας: «Στην Α.Ε.Λ. ο προπονητής μου δίνει χώρο να λειτουργήσω, αντίθετα με τον παραγκωνισμό που γνώρισα στη Σάλτσμπουργκ κι αν μείνει ο Αντριάνσε θα φύγω οριστικά» (Κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος της μόνιμης παραμονής του στην Α.Ε.Λ.).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass