ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Μονόδρομος η νίκη

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ»

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
 Αν υπάρχει ένας τρόπος για να συνεχίσει να ελπίζει η ΑΕΛ ΓΣ σε σωτηρία αυτός είναι η νίκη στα Τρίκαλα. Οι «βυσσινί» παίζουν τις τελευταίες τους ελπίδες στη γειτονική πόλη κόντρα στον ΑΣΤ, που έχει τους ίδιους στόχους. Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής, συνεχώς λέει στους παίκτες του για την κρισιμότητα του αγώνα και προσπαθεί να τους τονώσει το ηθικό μια και η ψυχολογία θα παίξει σπουδαίο ρόλο.
Στα αγωνιστικά νέα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Τσαϊρέλης επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο Καραβανάς συνεχίζει να μένει εκτός.
Αγωνία ωστόσο υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι και όσον αφορά στα χρήματα που ανήκουν στον σύλλογο, αλλά δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, καθώς είναι μπλοκαρισμένα από την εφορία. Τα χρήματα αυτά ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ (έσοδα από ΟΠΑΠ κυρίως) και αν ξεμπλοκαριστούν από το λογαριασμό θα υπάρξουν πληρωμές προς τρίτους, αλλά και προς παίκτες που σημαίνει πως θα είναι σημαντική ανάσα για το σύλλογο. Το ερώτημα είναι βέβαια πως ενώ ο σύλλογος έχει μπει σε ρύθμιση χρεών γιατί δεν υπάρχει και απελευθέρωση στις οικονομικές κινήσεις της ΚΑΕ;
ΑΓΓΕΛΟΥ: «Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»
Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός των Τρικάλων παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Στο παιχνίδι της Κυριακής παίζουμε με μία ομάδα που είναι σε παρόμοια θέση με μας και τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας πλησιάζουν τα δικά μας. Δίνουν και αυτοί έναν αγώνα με αξιοπρέπεια το τελευταίο διάστημα. Έχουν βρεθεί πολύ κοντά και αυτοί στο να κάνουν μεγάλες νίκες. Παρουσιάζουν και αυτοί, όπως και εμείς σε παιχνίδια που πρέπει και χρειάζεται να κερδίσουν άτυχα αποτελέσματα. Δηλαδή στο τέλος δεν έχουν αντιδράσει όπως πρέπει. Είναι μία ομάδα που έχει μία πεντάδα αρκετή έμπειρη. Έχουν δύο Αμερικανούς που προέρχονται από καλά σχολεία της Αμερικής, έχουν δύο Έλληνες, τον Κόμματο και τον Λαμπρόπουλο, που έχουν πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δύο πόιντ γκαρντ τον Αλιέβας και τον Αποστολίδη με αξιόλογες πορείες. Επίσης στις αλλαγές έχουν παίκτες με ενθουσιασμό που κάνουν τη Λάρισα ένα αξιόμαχο σύλλογο. Η Λάρισα είναι μία ομάδα που έχει και ιστορία αλλά και εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass