ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσπάθησαν όσο μπορούσαν...

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
 Προσπάθησαν οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Π1-Κ1 (96-97) του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ απέναντι στα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας αλλά δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο στους αγώνες κυπέλλου καταβάσεων που έγιναν το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου στο Βίτσι της Καστοριάς. Η Δήμητρα Καραπιπέρη στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης τερμάτισε 5η και ο Θεοτόκης Κατσάνης 6ος. Αυτές ήταν οι καλύτερες επιδόσεις της ομάδας.Πρέπει να σημειωθεί ότι η προετοιμασία των ομάδων της βόρειας περιφέρειας (η Λάρισα ανήκει στη νότια) είναι πληρέστερη, πρωτίστως γιατί βρίσκονται σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από τα γειτονικά χιονοδρομικά κέντρα και έχουν έτσι την πολυτέλεια να προπονούνται ακόμη και τις καθημερινές. Αυτό έχει σαν συνέπεια την καλύτερη γενικά παρουσία τους σε αγώνες πανελλήνιου χαρακτήρα σε σχέση με τη νότια περιφέρεια.
Βέβαια κατά καιρούς αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κατάφεραν να σπάσουν αυτή την κυριαρχία παρότι αναγκάζονται να διανύσουν κάθε Σαββατοκύριακο εκατοντάδες χιλιόμετρα για να προπονηθούν σε μακρινά χιονοδρομικά κέντρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κούραση και έξοδα.
Στο Βίτσι λοιπόν και μέσα σε καλές καιρικές συνθήκες έγινε το Σάββατο το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης στο οποίο η Δήμητρα Καραπιπέρη, το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα, τερμάτισε 5η, ο Θεοτόκης Κατσάνης 6ος, ο Παναγιώτης Σαργκάνης 35ος, ο Αλέξανδρος Περβανίδης 45ος ενώ ο Παναγιώτης Ψάρρας δεν τερμάτισε.
Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης στο οποίο η Δήμητρα Καραπιπέρη τερμάτισε 8η, ο Θεοτόκης Κατσάνης 21ος, ο Παναγιώτης Ψάρρας 54ος, ο Παναγιώτης Σαργκάνης 58ος και ο Αλέξανδρος Περβανίδης 67ος.
Στους αγώνες συμμετείχαν 19 Σύλλογοι με συνολικά 80 αθλητές και 40 αθλήτριες.
Η φετινή αγωνιστική χιονοδρομική περίοδος θα κλείσει με τους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στο Πήλιο 14-15 Μαρτίου. Για τους αγώνες αυτούς ετοιμάζει την ομάδα ο προπονητής Νίκος Καρύδης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass