ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (4.45 μ.μ.)

Νίκη για...καλές Αποκριές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΚΟΥΕΛΑ-ΙΛΙΤΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2009 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
 Παραμονή Αποκριών σήμερα και η ΑΕΛ για να γιορτάσει (και όχι να χρειαστεί να κυκλοφορήσουν με «μάσκες» λύπης) θα πρέπει σήμερα να κερδίσει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που θα τη δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ.Ο σημερινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 4.45 μ.μ. (θα μεταδοθεί «ζωντανός» από τον ALPHA) και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους «βυσσινί» που είναι αήττητοι για δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια μια και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τέσσερις παίκτες, των τραυματιών Στέλιου Γιαννακόπουλου, Παναγιώτη Κατσιαρού, του Κώτσιο, που προσβλήθηκε από ίωση και του τιμωρημένου Κυριακίδη.
Επίσης ο Εργοτέλης του Λαρισαίου Βασίλη Κουτσιανικούλη προέρχεται από μια μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική στο Ηράκλειο επί του Ολυμπιακού με 1-0 κάτι που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα έχουν ενθουσιασμό και μπορούν να κάνουν τη ζημιά αν τους υποτιμήσουν οι Λαρισαίοι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι (το Αλκαζάρ πρέπει να γεμίσει κόσμο και να μην θεωρηθεί το παιχνίδι δεύτερης διαλογής μια και στη θέση που βρίσκεται η Λαρισινή ομάδα δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι εύκολο. Επίσης έχει αποδειχθεί στο φετινό πρωτάθλημα ότι οι διαφορές των ομάδων είναι μικρές).
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης που ελπίζει να μην τον αδικήσει ο διαιτητής της συνάντησης (στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια οι «βυσσινί» είχαν άσχημες διαιτησίες) αναγκάζεται να αλλάξει την ενδεκάδα που παρέταξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη.
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο... «μόνιμος» τη φετινή σεζόν Στέφανος Κοτσόλης, στην άμυνα δεξιά θα παίξει ο Μπουκουβάλς και αριστερά ο Βενετίδης ενώ σέντερ μπακ θα είναι ο Νταμπίζας με τον Ααράμπ.
Αμυντικό χαφ θα είναι ο Ιγγλέσιας ενώ από κει και πέρα σίγουροι θωρούνται ο Μετίν με τον Φωτάκη.
Η επιλογή για τον τέταρτο της μεσαίας γραμμής δεν φάνηκε στις προπονήσεις καθώς ο Ουζουνίδης έδειχνε διάφορα σχήματα όπου υπήρχαν ο Γκουέλα (δεξιά) με τον Πάρα πίσω από τον Ζουράφσκι και τον Πάρα στα πλάγια και πίσω από τον Ζουράφσκι τον Ίλιτς. Αυτό που φάνηκε είναι ότι θα ξεκινήσει ο Πάρα πλάγια ή πίσω από τον Ζουράφσκι ενώ περιμένουμε την επιλογή ανάμεσα από τον Γκουέλα και τον Ίλιτς. Αυτός που θα μείνει, όπως έδειξε ο Ουζουνίδης στις προπονήσεις, εκτός ενδεκάδας είναι ο Σαρμιέντο που στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη δεν είχε καλή απόδοση.
Για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Ουζουνίδης θα έχει λίγες εναλλακτικές λύσεις μια και η απουσία του Γιαννακόπουλου είναι σημαντική για να μπορεί να εκμεταλλευτεί όπως έκανε ειδικά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό τις αλλαγές παικτών στις πλευρές τη μεσαίας γραμμής.
Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπληρώνουν στην αποστολή είναι οι: Βράνιτς, Φεράρι, Βέμπερ, Σαρμιέντο, Βλασόπουλος, Κυριάκος, Τσίγκας.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο "Αλκαζάρ" ο Εργοτέλης όπως τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου.
 Ο τεχνικός των Κρητικών επισήμανε ότι η ομάδα του δεν πηγαίνει στην έδρα της ΑΕΛ για να έχει παθητικό ρόλο ενώ αναφερόμενος στη Λαρισινή ομάδα ανέφερε ότι με την προσθήκη κάποιων παικτών την περίοδο του Ιανουαρίου έγιναν πιο δυνατοί.
"Παίζουμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Με την προσθήκη κάποιων παικτών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Λάρισα έγινε ακόμη καλύτερη και μαζί με τη βοήθεια των φιλάθλων της, ιδιαίτερα στο γήπεδο της, το έργο μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολο", είπε πιο χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
"Από αυτό το παιχνίδι θέλουμε τη νίκη ώστε να αισθανόμαστε ακόμη πιο άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Δεν πηγαίνουμε στο Αλκαζάρ για να έχουμε παθητικό ρόλο αλλά για να αξιοποιήσουμε τα θετικά στοιχεία που διαθέτουμε ως ομάδα και μέσα από πολλή προσπάθεια, συγκέντρωση για 90 λεπτά ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε".
H προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τη Λάρισα ολοκληρώθηκε χθες με μία προπόνηση. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Καραγεωργίου αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές με τον τραυματία Μπέτο να μένει εκτός.
Πρόκειται για τους: Πόζα, Δασκαλάκη, Ορφανό, Γιαλούση, Πλάσνεγκερ, Χίμπλινγκερ, Μαουρίτσιο, Κένεντι, Κορδονούρη, Κοιλιάρα, Φραγκουλάκη, Κουτσιανικούλη, Τζούνιορ, Ροτζέριο, Ογκουνσότο, Ματθαιάκη, Μπουντιμίρ, Γελαδάρη και Κεφαλούκο.
Ο ΑΑΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Η καλή παρουσία του Ναΐμ Ααράμπ στα φετινά παιχνίδια της ΑΕΛ επιβραβεύτηκε με την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων του Βελγίου. Αν και πολύ τον θεωρούν Μαροκινό ο Ααράμπ είναι γεννημένος και μεγαλωμένος στις Βρυξέλλες και έχει έτσι τι δυνατότητα της επιλογής μεταξύ των ομάδων των δυο χωρών. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο παρελθόν έχει παίξει δύο φορές με τη φανέλα του Μαρόκο, με την Ελπίδων, και μία φορά του Βελγίου, με την Νέων. Ο νεαρός αμυντικός των «βυσσινί» θα συμμετάσχει σε δυο φιλικά παιχνίδια με το αντίστοιχο συγκρότημα των Ελπίδων της Σουηδίας που θα γίνουν στις 27 και στις 31 Μαρτίου στο Βέλγιο.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass