ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (3-2)

Στο Αλκαζάρ δεν είχε... νηστεία

*ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ *ΣΟΥΠΕΡ «ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2009 0:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Αύριο αρχίζει η νηστεία αλλά στο Αλκαζάρ ΑΕΛ και Εργοτέλης αποφάσισαν λίγο πριν η Ορθοδοξία μπει στη Σαρακοστή να αποδείξουν ότι δεν κάνουν νηστεία στα γκολ καθώς πρόσφεραν χορταστικό θέαμα στους πέντε χιλιάδες Λαρισαίους φιλάθλους (ανάμεσά τους και είκοσι φίλαθλοι του Εργοτέλη) με υπέροχα τέρματα και την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 3-2 που τη διατηρεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ με απόσταση ασφαλείας τριών βαθμών από τον Άρη έξι παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Η λαρισινή ομάδα που παραμένει αήττητη για δεκατρία παιχνίδια(ένα μεγάλο ρεκόρ που φέρνει τη «σφραγίδα» του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη που δύσκολα θα καταρριφθεί τα επόμενα χρόνια, ίσως πρέπει να το κρατήσουμε σε «κορνίζα») για 65 λεπτά έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο (ειδικά το διάστημα 40΄-65΄) καθώς με εναλλαγές θέσεων και σωστή κυκλοφορίας της μπάλας δημιουργούσαν συνεχή ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενουμένων έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο χώρο της μεσαίας γραμμής τον Γιώργο Φωτάκη που πέτυχε ένα τέρμα (τα άλλα Ζουράφσκι και Γκουέλα) και είχε δύο δοκάρια αλλά και τον Τουμέρ Μετίν που πραγματικά έδειξε δείγματα της σπουδαίας του κλάσης και αποθεώθηκε από τους Λαρισαίους φιλάθλους όταν έγινε αλλαγή.
Οι δύο αυτοί παίκτες αποτέλεσαν και τον θεμέλιο λίθο της νίκης των «βυσσινί» που όμως παρά τη σπουδαία απόδοσή τους μετά το 65΄ «καρδιοχτύπησαν» τους οπαδούς μια και μετά το τέρμα του Μπούντιμιρ στο 82΄ (το πρώτο πέτυχε ο Μαουρίτσιο) το άγχος «πλημμύρισε» πάλι το Αλκαζάρ.
Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ κέρδισε δίκαια, βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει ότι ανεβάζει την απόδοσή της.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το ίδιο σκορ είχε σημειωθεί και πέρυσι στο Αλκαζάρ που οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες ενώ και πάλι έχει παράπονα η ομάδα της Κρήτης που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Ο τεχνικός του Εργοτέλη κ. Καραγεωργίου είδε ότι στο τρίο γκολ της ΑΕΛ υπάρχει οφσάιντ(είναι ο Γκουέλα, κρίμα που το σουτ του Φωτάκη δεν πήγε απευθείας στα δίχτυα γιατί θα ήταν το ομορφότερο γκολ στο Αλκαζάρ μαζί με ένα του Καραπιάλη σε αγώνα ΑΕΛ-Πανσερραϊκού) αλλά δεν... είδε ότι στο δεύτερο τέρμα του Εργοτέλη υπάρχει επιθετικό φάουλ του Ογκουνσότο πάνω στον Κοτσόλη. Η ΑΕΛ χθες άξιζε τη νίκη και μάλιστα με πιο ευρύ σκορ και όχι με το 3-2 και στο τέλος να αγωνιά σε κάθε επίθεση των Κρητικών.
Ο Ουζουνίδης για πρώτη φορά έμεινε τόσο ευχαριστημένος από τους παίκτες του που τους έδωσε διήμερο ανάπαυσης και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Και η εικόνα αυτή υπήρξε παρά τις απουσίες τεσσάρων παικτών, του Γιαννακόπουλου, του Κώτσιου, του Κατσιαρού και του Κυριακίδη. Να κρατήσουμε την άνοδο των Φωτάκη και Μετίν αλλά και τη διάθεση του Πάρα (πρόβλεψε από χθες η «Ε» ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα που δοκίμαζε ο Ουζουνίδης στις τελευταίες προπονήσεις) που άλλαζε πολλές φορές θέσεις και βοήθησε σημαντικά.
Από την άλλη ο Εργοτέλης του Λαρισαίου Κουτσιανικούλη έδειξε ένα σύνολο που χωρίς να παίζει σπουδαία μπάλα μπορεί να δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις σε οποιαδήποτε ομάδα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε όπως έδειξε στην τελευταία προπόνηση και προτίμησε τον Γκουέλα αντί του Ίλιτς για να βάλει σαν δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Ζουράφσκι τον Πάρα. Η τακτική που ακολούθησε ήταν 4-3-3. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κοτσόλης στην άμυνα δεξιά ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Βενετίδης ενώ σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ααράμπ.
Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ αγωνίστηκε ο Ιγγλέσιας και μπροστά απ’ αυτόν ο Γκουέλα(δεξιά) και ο Φωτάκης (αριστερά) ενώ στην επίθεση ήταν οι: Μετίν(αριστερά), Ζουράφσκι(στο κέντρο) και Πάρα(δεξιά). Ο Μετίν είχε σαφείς οδηγίες όταν η ΑΕΛ κλείνει τον Εργοτέλη στα καρέ του να κλείνει προς το κέντρο και η μπάλα να περνάει απ’ αυτόν και να βγαίνει αριστερά ο Βενετίδης.
Ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου αγωνίστηκε με 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια ο Πόζα στην άμυνα οι: Γελαδάρης(αριστερά), Χίμπλινγκερ, Μαουρίτσιο(σέντερ μπακ), Γιαλούσης(δεξιά), στη μεσαία γραμμή οι:Κορδονούρης(αμυντικό χαφ), Ζούνιορ και Ορφανός και στην επίθεση οι: Κουτσιανικούλης(αριστερά), Μπούντιμιρ και Πλάσνεγκερ(δεξιά)
Η Λαρισινή ομάδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι αλλά οι προσπάθειές όλες για να πετύχουν οι «βυσσινί» τέρμα ήταν με σουτ έξω από τη μεγάλη και σ’ ένα απ’ αυτά ο Ζουράφσκι εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Πόζα και έκανε το 1-0.Καλύτερο ξεκίνημα δεν μπορούσαν να φανταστούν οι παίκτες της ΑΕΛ και οι πέντε χιλιάδες Λαρισαίοι φίλαθλοι που προτίμησαν το Αλκαζάρ από ένα Αποκριάτικο τριήμερο σε κάποιο μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Από τη στιγμή που η ΑΕΛ πέτυχε το τέρμα που προηγήθηκε με 1-0 οπισθοχώρησε και στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση προς την εστία του Κοτσόλη ο Εργοτέλης ισοφάρισε με σουτ του Μαουρίτσιο από πλασσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ζούνιορ (34΄).
Το γκολ της ισοφάρισης αφύπνισε τους παίκτες του Ουζουνίδη που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και άρχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου Πάρα και Μέτιν μόνοι απέναντι από τον Πόζα δεν κατάφεραν να τον νικήσουν.
Ότι όμως δεν κατάφεραν αυτοί οι δύο το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φωτάκης με διπλό σουτ αφού το πρώτο βρήκε το δοκάρι και το δεύτερο τα δίχτυα.
Και στο 54΄ μπήκαν οι βάσεις της νίκης με το γκολ της δεκαετίας στο Αλκαζάρ όταν ο Φωτάκης είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη αλλά το σουτ που κάνει βρίσκει το δοκάρι και στην επιστροφή ο Γκουέλα κάνει το 3-1. Στην επιθετικότητα αυτή συντέλεσε και μια εσωτερική κίνηση του Ουζουνίδη να περάσει τον Πάρα πίσω από τον Ζουράφσκι και να γεμίσει περισσότερο τη μεσαία γραμμή (ουσιαστικά έκανε το σύστημα 4-4-2).
Από το λεπτό αυτό και μέχρι το 62 η ΑΕΛ πλησίασε σε ένα ακόμα τέρμα που θα σήμαινε και την αρχή ενός θριάμβου για τους «βυσσινί». Εκεί ο Καραγεωργίου αποφάσισε να ρισκάρει με τρεις αλλαγές και έκανε την ομάδα πιο επιθετική κάτι που τον δικαίωσε καθώς ο Εργοτέλης με ένα γκολ του Μπουντιμίρ μείωσε σε 3-2 με αποτέλεσμα η αγωνία στα τελευταία λεπτά να φθάσει στο κατακόρυφο αφού «ξύπνησαν» οι μνήμες των τριών τελευταίων εντός έδρας αγώνων με Πανσερραϊκό, ΑΕΚ και Άρη που η ομάδα του Ουζουνίδη ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά. Το πάθημα όμως έγινε μάθημα (άλλωστε αν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού το τετράκις τι είναι;) και στο τέλος οι παίκτες της ΑΕΛ παίζοντας έξυπνα(όπως και κάποιοι αγανακτισμένοι από αποτελέσματα προηγουμένων αγώνων πετούσαν μπάλες μέσα στον αγωνιστικό χώρο) κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο που τους φέρνει εκ νέου μόνους τους στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ.
 ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ
15΄: Ελιγμοί του Μετίν έξω από τη μεγάλη περιοχή φθάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου σουτάρει αποκρούει ο Πόζα και από κοντά ο Ζουράφσκι κάνει το 1-0.
17΄: Φωτάκης-Ζουράφσκι και Πάρα αλλάζουν την μπάλα και σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23΄: Μπαλιά του Ζουράφσκι στον Μετίν που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Πόζα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά απέκρουσε ο Γελαδάρης σε κόρνερ(ο διαιτητής νόμιζε ότι σούταρε άουτ ο παίκτης της ΑΕΛ και δεν καταλόγισε το κόρνερ).
27΄: Ατομική προσπάθεια του Φωτάκη και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά αποκρούει ο Πόζα σε κόρνερ.
28΄: Μακρινό σουτ του Ζούνιορ στέλνει την μπάλα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτσόλη.
33΄: Μπαλιά του Μπούντιμιρ στον Κουτσιανικούλη που από το σημείο του πέναλτι σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει τον Ααράμπ και καταλήγει κόρνερ.
34΄: Πλασσαριστή εκτέλεση φαουλ του Ζούνιορ στον Μαουρίτσιο και το σουτ αυτού στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη(1-1). Το φάουλ κέρδισε ο Κουτσιανικούλης από τον Γκουέλα.
36΄: Ο Φωτάκης από καλή θέση εκτελεί φαουλ αλλά η μπάλα βρίσκει το «τείχος» των παικτών του Εργοτέλη και η μπάλα καταλήγει κόρνερ.
42΄: Εκπληκτικό σουτ του Φωτάκη αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πόζα.
45+1: Μπαλιά του Μετίν στον Πάρα που βγαίνει μόνος απέναντι από τον Πόζα αλλά προλαβαίνει ο Χίμπλινγκερ και αποκρούει σε κόρνερ.
45΄+2: Απίστευτη ατομική προσπάθεια από αριστερά του Βενετίδη που περνάει δύο φορές τον Πλάσνεγκερ και μπαλιά στον Μετίν που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει αλλά αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Πόζα.
47΄: Ο Πάρα δίνει την μπάλα στον Φωτάκη που σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πόζα και στην επαναφορά η μπάλα φθάνει στον Φωτάκη που αυτή τη φορά λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 2-1.
54΄:Ο Φωτάκης από το χώρο της μεσαίας γραμμής βλέποντας τον Πόζα εκτός θέσης πιάνει ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εργοτέλη και στην επιστροφή της ο Γκουέλα κάνει το 3-1.
55΄: Ο Βενετίδης απ’ αριστερά κάνει σέντρα ο Ζουράφσκι αφήνει την μπάλα στον Γκουέλα που από το σημείο του πέναλτι μόνος αμαρκάριστος σουτάρει αλλά στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πόζα.
62΄: Ατομική προσπάθεια του Μετίν που στο τέλος περνάει και τον Μαουρίτσιο βγαίνει τετ-α-τετ με τον Πόζα αλλά σούταρε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
64΄: Μακρινό σουτ του Ζούνιορ στέλνει την μπάλα άουτ.
78΄: Ο Ζουράφσκι από δεξιά κάνει μπαλιά στο σημείο του πέναλτι στον Ίλιτς που μόνος αμαρκάριστος δεν καταφέρνει να πιάσει σουτ.
82΄: Ο Κουτσιανικούλης βγάζει τον Ογκουνσότο μόνο προ του Κοτσόλη αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ αποκρούει, η μπάλα φθάνει στον Κουτσιανικούλη δίνει στον Μπουντιμίρ που με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 3-2.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος της ΑΕΛ ήταν ο Γιώργος Φωτάκης που φαίνεται ότι το ενδιαφέρον για απόκτησή του από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχει ανεβάσει τη διάθεσή του και το δείχνει στο γήπεδο. Έβαλε δύο γκολ ουσιαστικά (το δεύτερο που κυνήγησε τη φάση μετά το πρώτο σουτ που έκανε στο δοκάρι και το τρίτο που ναι μεν πέτυχε ο Γκουέλα αλλά ήταν δικής του έμπνευσης το εκπληκτικό σουτ που έκανε από το κέντρο που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι βλέποντας τον Πόζα εκτός θέσης). Ακολούθησε σε απόδοση ο Μετίν που δικαιολογημένα τον άλλαξε ο Ουζουνίδης βλέποντας την κόπωση που είχε αλλά δείχνει να βρίσκει εύκολα τον εαυτό του. Από κει και πέρα ο Κοτσόλης δεν φέρνει ευθύνη για κανένα από τα δύο τέρματα που δέχθηκε ο Μπουκουβάλας ήταν πολύ καλό (ειδικά στο πρώτο μέρος εξουδετέρωσε τον Κουτσιανικούλη). Από τα δύο σέντερ μπακ καλύτερος ο Νταμπίζας καθώς ο Ααράμπ ήταν καλύτερος του αναμενομένου (φέτος έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια) ενώ ο Βενετίδης ήταν απολαυστικός για έναν ακόμα αγώνα.
Ο Ιγγκλέσις πάλεψε αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του έπεσε ενώ καλά πήγε ο Γκουέλα. Ο Πάρα ήταν κινητικός και γενικά μπήκε στις φάσεις όπως και ο Ζουράφσκι που πέτυχε ένα ακόμα τέρμα(έφθασε τα επτά).
Ο Ίλιτς που μπήκε ως αλλαγή δεν πήγε καλά (αδικαιολόγητο για την κλάση του το χάσιμο της μπάλας απέναντι στον Πόζα στο 78΄ (που θα τελείωνε το παιχνίδι) όπως και ο Σαρμιέντο. Δεν κρίνεται ο Κυριάκος που τον είδαμε να μπαίνει έστω και σαν αλλαγή μετά από καιρό.
 
***
Από τον Εργοτέλη που για μία ώρα δεν υπήρχε στο γήπεδο καλύτερος ο Ζούνιορ, ο Πλάσνεγκερ ως αμυντικός και οι τρεις πετυχημένες αλλαγές του Καραγεωργίου(Ογκουνσότο, Μάρτινς, Φραγκουλάκης). Το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι μαρκάρουν όλοι οι παίκτες της Κρητικής ομάδας και είναι καλοί στις αντεπιθέσεις. Ο Λαρισαίος Κουτσιανικούλης καλός παίκτης αν και χθες δεν είχε μεγάλη προσφορά.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Κύρκος (Ηπείρου) δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Ογκουνσότο πάνω στον Κοτσόλη(τον πιάνει με το χέρι για να μην πάει πάνω στον σκόρερ του Εργοτέλη) στο δεύτερο τέρμα του Εργοτέλη που πέτυχε ο Μπούντιμιρ ενώ ο βοηθός Καρατζίκας(Αθηνών) δεν είδε το οφσάιντ του Γκουλέα (τρίτο τέρμα της ΑΕΛ) αλλά ήταν μία πολύ δύσκολη φάση. Σωστός ο άλλος βοηθός Φαντόπουλος (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Ίλιτς, Κοτσόλης, Βενετίδης - Κουτσιανικούλης, Τζούνιορ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Μπουκουβάλας, Γκουέλα (90΄ Κυριάκος), Πάρα (83΄ Σαρμιέντο), Φωτάκης, Ααράμπ, Μετίν (66΄ Ιλιτς), Ιγκλέσιας, Ζουράφσκι
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Κορδονούρης, Γιαλούσης (58΄ Ογκουνσότο), Χίμπλιγκερ, Γελαδάρης, Ορφανός (63΄ Μάρτινς), Πλάσνεγκερ, Μαουρίσιο (65΄ Φραγκουλάκης), Τζούνιορ, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3012, ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ: 26.263
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
*ΣΤΗ Λάρισα βρέθηκε χθες ο δανεικός παίκτης των «βυσσινί» στην Παναχαϊκή Ανδρέας Λαμπρόπουλος καθώς δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί με την Πατρινή ομάδα λόγω τραυματισμού. Παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι παρέα με τον πατριώτη του(κατάγονται και οι δύο από την Πάτρα) το Νίκο Βλασσόπουλο που έμεινε εκτός δεκαοκτάδας.
*ΣΤΟ πρόγραμμα του αγώνα ΑΕΛ-Εργοτέλη μάθαμε και τις προτιμήσεις του Πάρα. Σύμβολο του σεξ θεωρεί την Τζένιφερ Άνιστον και αγαπημένος τόπος διακοπών είναι η Αρούμπα στη Νότια Καραϊβική. Δηλώνει θαυμαστής του πρώην συμπατριώτη ποδοσφαιριστή Έντσο Φραντσεσκόλι και θα ήθελε να συνεργαστεί με προπονητή τον Κάρλος Μπιάνκι. Τέλος θεωρεί αγαπημένο του συμπαίκτη τον Σολάνο(φαίνεται του στοίχισε όταν έφυγε γι΄ αυτό και η απόδοσή του έπεσε). Του αρέσει να βλέπει τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα(Ισπανία) και Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς(Αργεντινή).
*ΜΕ νέα στολή χρώματος κόκκινου αγωνίστηκε ο Κοτσόλης που ετοιμάζει και μία έκπληξη για τους φίλους του.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass