ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Η ΑΕΛ ΓΣ

Νίκη τελευταίας... ελπίδας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2009 0:30 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Αν ο πνιγμένος όπως λένε... πιάνεται από τα μαλλιά σε ρόλο τέτοιου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ΑΕΛ ΓΣ καθώς είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Α1 και για να ελπίζει σε σωτηρία θα πρέπει να πιαστεί από τα «μαλλιά» των Τρικάλων που επίσης ψάχνουν τρόπο παραμονής. Στο σημερινό ματς λοιπόν για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «βυσσινί» παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη γειτονική πόλη. Αν κερδίσουν τότε μπορούν να ελπίζουν για τη συνέχεια. Αν όμως χάσουν θα πρέπει να αρχίσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
«Είχαμε ελλείψεις από τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα με κάποιους τραυματισμούς, ενώ δεν θα αγωνιστεί και πάλι ο Καραβανάς» σημείωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της λαρισινής ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής που συνεχίζοντας ανέφερε: «Στον πρώτο αγώνα με τα Τρίκαλα έγινε ένα μεγάλο ντέρμπι στη Νεάπολη κάτι που είναι φυσιολογικό όταν αναμετρούνται δύο ομάδες που έχουν πάνω κάτω την ίδια δυναμικότητα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είναι σε εξίσου δύσκολη θέση και όλα θα κριθούν στην συγκέντρωση και στο τι μέρα θα βρεθεί η κάθε ομάδα, όλα είναι ανοικτά. Τα Τρίκαλα έχουν το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά πιστεύω πως θα κερδίσει ο καλύτερος».
ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ
Μεγάλη σημασία έχει όμως να δούμε πως σχολιάζουν και οι παίκτες των δύο ομάδων το σημερινό ματς. Ο βασικός πλέι μέικερ της ΑΕΛ Ρολάντας Αλιέβας είπε: «Είναι σαφώς πολύ σημαντικό ματς αυτό με τα Τρίκαλα για την ομάδα μου, αλλά όλα τα παιχνίδια έτσι τα αντιμετωπίζουμε, δηλαδή με την ίδια ακριβώς προσοχή. Δυστυχώς υπάρχει μια κακή φημολογία ότι η ΑΕΛ έχει ήδη υποβιβαστεί, κάτι που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό και πως θα αποχωρήσουν οι παίκτες από την ομάδα. Όλα αυτά όμως δεν επιτρέπουμε να μας επηρεάσουν και έχουμε ετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με πάθος και αυτοθυσία για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».
Τέλος από την πλευρά του ο Δημήτρης Χαριτόπουλος των Τρικάλων ανέφερε: «Το βέβαιο είναι ότι μετά την νίκη μας μέσα στην Ρόδο επί του Κολοσσού η διάθεσή μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Βέβαια κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και έτσι τις τελευταίες μέρες έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο κάθε φορά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass