ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη χειμερινή Ολυμπιάδα Εφήβων – Κορασίδων στην Πολωνία

Η ΦΙΛΙΤΣΑ ΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2009 0:31 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Δύο αθλητές του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, η Φιλίτσα Κατσάνη και ο Κωσταντίνος Καραπιπέρης, συμμετείχαν σε αποστολή της ΕΟΧ στην Πολωνία για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Χειμερινών Αθλημάτων Εφήβων-Κορασίδων που έγινε στο SLASK-BESKIDY από14 ως 21 Φεβρουαρίου. Στην αποστολή περιλήφθηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία εφήβων-κορασίδων(92-93).
Το φεστιβάλ αυτό έχει εορταστικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει αγώνες όλων των χειμερινών αγωνισμάτων όπως: καταβάσεων, χιονοσανίδας δρόμων αντοχής, αλμάτων, καλλιτεχνικού πατινάζ και χόκεϊ επί πάγου. Πρόκειται δηλαδή για μία μικρή Χειμερινή Ολυμπιάδα που διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων κάθε δύο χρόνια σε διαφορετική χώρα. Το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην AOSTA της Ιταλίας το 1993.  Το επόμενο φεστιβάλ θα γίνει στο LIBEREC της Τσεχίας το 2011.
Στο φετινό συμμετείχαν ειδικά στις καταβάσεις, 100 αθλήτριες και 120 αθλητές από πάνω από 30 ευρωπαϊκές χώρες
Σε ό,τι αφορά τους αθλητές μας και το αγωνιστικό μέρος, η Φιλίτσα Κατσάνη συμμετείχε και στα δύο αγωνίσματα ενώ ο Κωνσταντίνος Καραπιπέρης λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να είναι παρών στην εκκίνηση της τεχνικής κατάβασης. Στην τεχνική κατάβαση που έγινε στις 16 Φεβρουαρίου, η Φιλίτσα Κατσάνη τερμάτισε 58η. Στη γιγαντιαία κατάβαση, στις 20 Φεβρουαρίου, οι δύο αθλητές του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ προσπάθησαν, τερμάτισαν την πρώτη διαδρομή με καλούς χρόνους αλλά δεν κατάφεραν την υπέρβαση, δηλαδή την πρόκριση στη δεύτερη διαδρομή του αγωνίσματος.
Οι δύο αθλητές επέστρεψαν έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία και ενσωματώθηκαν στην υπόλοιπη ομάδα ΑΓΕΝ του ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με προπονητή τον Δημήτρη Νικολόπουλο ενόψει των υπόλοιπων διεθνών αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass