ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Αστέρες» και στην... πίστα

* ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ Ζ. ΖΙΑΓΚΑΣ, Δ. ΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝ. ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2009 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, με επιτυχία στο κοσμικό κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα), ο χορός της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας. Πολλοί φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης. Ήταν, ακόμη, οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι, της ομάδας. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, τα πειράγματα, αλλά και το κέφι, ήταν στο ζενίθ, μετά φυσικά και τη νίκη επί των Φαρσάλων με 2-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, το απόγευμα του Σαββάτου.
Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους χορηγούς της ομάδας, για την οικονομική αλλά και ηθική βοήθεια που προσφέρουν φέτος. Στο «χρυσό» χορηγό, στην εταιρία «Γκουνέλας Α.Ε.», στους μεγάλους χορηγούς: Εταιρία «Δίας», Βράκα Αφοί, που εκτός που είναι χορηγός στη μεγάλη ομάδα είναι και αποκλειστικός χορηγός στα παιδικά τμήματα, στις εταιρίες «Σχέδιο» Νίκος Τσιάρας, «Λιόντος» Ασφαλιστικές επιχειρήσεις, «Βρυσσάς Α.Ε.», «Ζακάρ» Ζακίνος Design, καφέ - πιτσαρία «Lebant», ταβέρνα - ουζερί «Μπουκιά και Συχώριο», «Αστέρας» κέντρο εκδηλώσεων, «Creco Style» Γρέκας - Σιμογιάννης, «Τεχνοστάιλ» Ράπτης - Κατσαντώνης, ταβέρνα «Νταχμίρης».
Ειδικές τιμητικές πλακέτες δόθηκαν, ακόμη, στον Ζήση Ζιάγκα, ως πρότυπο για τους νέους. Στον Τάκη Ντελή, για την προσφορά του στο σύλλογο του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά η έκπληξη ήταν η τιμητική πλακέτα που πρόσφερε όλη η οικογένεια του Απόλλωνα στο μέλος του Δ.Σ. Μανώλη Δασκαλόπουλο, για τη μακρόχρονη προσφορά του στην ομάδα. Τυχεροί υπήρξαν αυτοί που αγόρασαν λαχνούς από τη λαχειοφόρο, αφού τα δώρα ξεπέρασαν τα 17.000 ευρώ.
Ο υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Χρήστος Ζώης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση, όπως επίσης και ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Έκτορας Νασιώκας. Υπήρχε ακόμη εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, το νομάρχη Λάρισας εκπροσώπησε η αντινομάρχης κ. Πρεζεράκου, το δήμαρχο ο αντιδήμαρχος κ. Βάιος Κυριτσάκας. Στην εκδήλωση ήταν ακόμη κα η νομαρχιακή σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Συμφωνία Ευθύνης», κ. Λίτσα Λιακούλη, και ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Λ., κ. Γιώργος Στουκογεώργος. Ευχετήριες επιστολές στάλθηκαν από το βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κώστα Αγοραστό, το βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Βασίλη Έξαρχο και από τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργο Γαρουφαλιά.
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass