ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗ

Άρχισαν συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίων

* ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ Ο ΣΤ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2009 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:28
Αρκετά συμβόλαια παικτών της ΑΕΛ τελειώνουν το καλοκαίρι (Φωτάκης, Κατσιαρός, Βενετίδης, Κοτσόλης, Ίλιτς, Πάρα, Μετίν) και με δεδομένο ότι οι «βυσσινί» είναι πολύ πιθανό να βγούνε μέσω του πρωταθλήματος στην Ευρώπη (αν μπούνε στην πρώτη πεντάδα) τότε σημαίνει ότι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις θα αρχίσουν πολύ νωρίς και πρέπει ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης(έχει διετές συμβόλαιο) να γνωρίζει ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεσή του.     
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αρχίσει ήδη συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Φωτάκη και τον Στέλιο Βενετίδη και ένας εκ των δύο πιθανότατα θα ανανεώσει το συμβόλαιό του πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Ακολουθούν οι συζητήσεις με τον Κοτσόλη και τον Κατσιαρό που ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης όπως δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου εισηγήθηκε την παραμονή τους.
Για τους υπόλοιπους οι συζητήσεις θα αρχίσουν λίγο αργότερα αλλά πρόθεση των Μετίν, Πάρα και Ίλιτς είναι να παραμείνουν στην ΑΕΛ κάτι που διευκολύνει τα σχέδια των διοικούντων.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο ΟΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαπίστωσε ότι εκτός από τους τιμωρημένους Βενετίδη και Ααράμπ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιαννακόπουλο που είναι τραυματίας.
Τρεις λοιπόν σημαντικές απουσίες θα έχει η ΑΕΛ και αυτό σημαίνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσει αριστερά ο Παναγιώτης Κατσιαρός ενώ σέντερ μπακ θα είναι ο Νταμπίζας με τον Κώτσιο.  
Δεδομένη είναι και η επιστροφή του Κυριακίδη στο αρχικό σχήμα και δεν αποκλείεται να παίξει ο Ουζουνίδης με δύο αμυντικά χαφ. Περισσότερα θα φανούν μετά τη σημερινή προπόνηση.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ
Αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό της ΑΕΛ είναι η εικόνα και το σχήμα που θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα του Σαββάτου που θα αγωνισθεί με... «κομμένα φτερά» μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο από τον Πανσερραϊκό και την ταπεινωτική ήττα με 3-2. Συγκεκριμένα είναι άγνωστο ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός του ΠΑO Τέν Κάτε με δεδομένο ότι για τους «πράσινους» ακολουθεί ο επαναληπτικός της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ.   
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Συνέντευξη Τύπου θα δώσει σήμερα στη 1.15 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ ο τεχνικός τη ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης που θα αναφερθεί στις σκέψεις του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass