ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Αγωνία για τον Μάριο Μπατή

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2009 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
 Στην Ολύμπια η ήττα προχθές στην Καβάλα από την τοπική ομάδα με 64-53 δεν δημιούργησε κάποια βαθμολογικά προβλήματα στη λαρισινή ομάδα, αφού οι βασικοί ανταγωνιστές στη μάχη της παραμονής Αιγάλεω και Τρίκαλα γνώρισαν ήττες με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα βαθμολογική ασφάλεια.Η λαρισινή ομάδα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος χρειάζεται μία νίκη για να παραμείνει στην κατηγορά έχοντας πρόγραμμα που υπό άλλες οικονομικές συνθήκες θα δημιουργούσε προϋποθέσεις για είσοδο στα πλέι οφ μια και έχει τέσσερα παιχνίδια στη Λάρισα και ένα εκτός έδρας με τον κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό.
Αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Κολοσσό Ρόδου, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και τυπικά φιλοξενούμενη την ΑΕΛ ΓΣ. Αν καταφέρει να πάρει μία νίκη τότε οι Λαρισαίοι θα βλέπουν μπάσκετ επιπέδου Α1 και την επόμενη χρονιά.
Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ολύμπια είναι η διαρροή παικτών καθώς έφυγαν Κινγκ και Σιγκούνας, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Μάριο Μπατή προχθές στην Καβάλα, που υπέστη διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου και, ήμερα θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Ο παίκτης που με την παρουσία του και το ήθος που έχει δείξει αποτελεί «κόσμημα» για το λαρισινό μπάσκετ μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει τραυματισμούς αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Καβάλα.
Στο μεταξύ στους παίκτες της Ολύμπια, στέλεχος της ΛΑΜΚΟ στην Καβάλα, τους μετέφερε την αισιοδοξία του για οικονομική εξομάλυνση της συγκεκριμένης εταιρίας που συνεχίζει το κατασκευαστικό της έργο και πιστεύει ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν.
Αγωνιστικά οι παίκτες πήραν άδεια από τον τεχνικό Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι αύριο μια και το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του all star game. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass