ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (16:45)

«Σβήνει» την κακή παρένθεση η ΑΕΛ

*ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ, ΑΑΡΑΜΠ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2009 2:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και για την ΑΕΛ το μοναδικό ζητούμενο είναι να κερδίσει το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ τον ΠΑΟΚ, για να «διαγραφεί» η κακή ποδοσφαιρική εικόνα της ομάδας, στο ΟΑΚΑ.Αναμφισβήτητα η ήττα με 3-0 μετά από δεκατρία παιχνίδια, όπου η ομάδα είχε στο ενεργετικό της μόνο νίκες και ισοπαλίες, στεναχώρησε τους χιλιάδες φίλους τής «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, που περίμεναν ένα θετικό αποτέλεσμα.Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επέλθει απογοήτευση, γιατί όπως όλες οι μεγάλες ομάδες έτσι και η ΑΕΛ, μπορεί να βρεθεί σε μια άσχημη ημέρα και να έχει βαθμολογικές απώλειες.Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να ξεχαστεί γρήγορα αυτή η ήττα και βέβαια η ομάδα να μην επαναλάβει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τέτοια εμφάνιση.
Θεωρούμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν «πεισμώσει» από το αποτέλεσμα του Σαββάτου και κόντρα στον «δικέφαλο» του βορρά, θα δούμε και πάλι μια ΑΕΛ που ονειρεύονται οι φίλοι της λαρισινής ομάδας.
Μια ΑΕΛ... Ευρωπαία, που θα αποδώσει μοντέρνο ποδόσφαιρο και θα πείσει με την εμφάνισή της, ότι οι πραγματικές της δυνατότητες δεν είναι αυτές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο κόσμος λοιπόν το Σάββατο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το Αλκαζάρ και να δώσει ώθηση στους παίκτες με συνεχές παροτρύνσεις, προκειμένου να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και ουσιαστικά να «κλειδώσουν» την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Όλο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας καταβάλει προσπάθειες για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χθες στο γυμναστήριο, ωστόσο η εικόνα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη, για το εάν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στη σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Οριστικά θα γνωρίζουν στην τεχνική ηγεσία, μάλλον μετά την αυριανή ή την προπόνηση της Πέμπτης.
Κατά τα άλλα, ο Νίκος Νταμπίζας που υπέστη ελαφριάς μορφής διάσειση, από τις εξετάσεις που έκανε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και σήμερα-εκτός απρόοπτου- θα πάρει μέρος στην προπόνηση.
Κανονικά λοιπόν θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Χθες το βράδυ αναμενόταν να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Τουμέρ Μετίν, στον οποίο είχε δοθεί διήμερη άδεια.
Δυο αμυντικοί παίκτες των «Βυσσινί» ο Στέλιος Βενετίδης με το Ναΐμ Ααράμπ που δεν έπαιξαν λόγω καρτών στο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα επανέλθουν το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ
Ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε από την τεχνική ηγεσία να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Χθες προπονήθηκαν όσοι δεν αγωνίστηκαν κατά του Παναθηναϊκού και σήμερα με πρωινή προπόνηση στα Δένδρα, ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Σήμερα το πρωί θα γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη στο ΕΑΚ Λάρισας, για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.
Όπως είναι γνωστό, τα Αλκαζάρ θα έχει μόνο Λαρισαίους φιλάθλους καθώς δεν θα δοθούν εισιτήρια στους Θεσσαλονικείς, γιατί και στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έδωσε εισιτήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, θα τεθούν σε κυκλοφορία μάλλον από αύριο το μεσημέρι και θα πωλούνται από την μπουτίκ της ομάδας.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 19:ΟΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 26η ΗΜΕΡΑ
Μετά τα παιχνίδια της 26ης ημέρας που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λίγκα θα διεξάγονται Κυριακή και θα αρχίζουν την ίδια ώρα(19:00).
Η μάχη για την πέμπτη θέση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη, έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ (26η αγ.)
 Α.Ε.Λ.- Π.Α.Ο.Κ. 16:45 Alpha
Άρης - Ξάνθη 19:00 ΝΕΤ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ (27η αγ.)
* Ηρακλής - Α.Ε.Λ. 19:00
*Πανσερραϊκός - Άρης 19:00
 ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (28η αγ.)
Άρης - Ο.Φ.Η. 19:00
 Α.Ε.Λ. – Πανιώνιος 19:00
 ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(29η αγ. )
*Α.Ε.Κ. – Άρης 19:00
 *Ολυμπιακός - Α.Ε.Λ. 19:00
 ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (30ή αγ.)
*Λεβαδειακός – Α.Ε.Λ. 19:00
 * Άρης- Πανθρακικός
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass