ΚΑΚΩΣΗ ΕΣΩ ΠΛΑΓΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΑΤΗΣ

Ξεκουράζονται Ολύμπια και ΑΕΛ ΓΣ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
 Μια πολύ καλή ευκαιρία για ξεκούραση δόθηκε αυτές τις ημέρες στους παίκτες της Ολύμπια και της ΑΕΛ ΓΣ. Με τη διεξαγωγή του All Star Game δεν θα έχουμε δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο και έτσι οι προπονητές των δύο ομάδων αποφάσισαν να δώσουν ρεπό στους παίκτες τους.
ΒΓΗΚΕ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΗ
Στην Ολύμπια κυριότερη είδηση της χθεσινής ημέρας δεν ήταν άλλη από την ιατρική γνωμάτευση της κατάστασης του Μάριου Μπατή. Εν τέλει ο καλαθοσφαιριστής των «πορτοκαλί» υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στον αγώνα με την Καβάλα και γι΄ αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της ίδιας αναμέτρησης. Αυτό θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για 4-5 ημέρες και στη συνέχεια σταδιακά θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες τους μέχρι αύριο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την ΑΕΚ.
ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΑΕΛ ΓΣ
Αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ. Ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής (που βρέθηκε μάλιστα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην εκδήλωση των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ) αποφάσισε να δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη στο κλειστό της Νεάπολης. Αντίπαλος θα είναι ο Αρχέλαος - Πιερικός Κατερίνης (17.30).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass