ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σούπερ Λίγκα και ΟΠΑΠ ΑΕ παρουσίασαν το σποτάκι κατά της βίας

*ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ: «Είναι ντροπή θεσμικοί παράγοντες να πυροδοτούν την ατμόσφαιρα»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2009 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Σούπερ Λίγκα και η ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσίασαν χθες από κοινού το διαφημιστικό σποτάκι κατά της βίας, στο οποίο συμμετέχουν 12 ποδοσφαιριστές ομάδων που μετέχουν στο πρωτάθλημα. Την παρουσίαση έκαναν ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Κώστας Πηλαδάκης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:
«Η ΟΠΑΠ ΑΕ είναι χορηγός μιας νέας φιλοσοφίας στο ποδόσφαιρο. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς, όχι με λόγια αλλά με έργα και χρήματα, θα συμβάλλει προς την εξυγίανση του ποδοσφαίρου».
Αρχικά ο Κώστας Πηλαδάκης τόνισε: «Τα μέτρα πρόληψης δεν φτάνουν για να λύσουν το πρόβλημα. Πρέπει επιτέλους να "χτυπήσουμε" στο φιλότιμο του Έλληνα. Χρειάζεται η βοήθεια όλων για ένα τόσο ουσιαστικό θέμα. Όλοι μας θέλουμε να εξαφανιστούν τα φαινόμενα βίας και πολλές φορές αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν ένας τόσο μικρός αριθμός ατόμων να δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις στα γήπεδα. Πρέπει επιτέλους να αποβληθούν αυτοί οι άνθρωποι από τα γήπεδα. Οι χιλιάδες των ανθρώπων που θέλουν να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο πρέπει κι αυτοί να τους απομακρύνουν. Όταν φύγει ένας από αυτούς, πέντε οικογένειες θα έρθουν στο γήπεδο. Πρέπει επιτέλους και οι διοικήσεις των ομάδων να τσακωθούμε με τους οργανωμένους, γιατί κάθε διοίκηση είναι συνυπεύθυνη».
Ο διοικητικός ηγέτης της Σούπερ Λίγκα κατέληξε: «Είναι ντροπή κάποιοι θεσμικοί παράγοντες που υποτίθεται ότι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, να πυροδοτούν την ατμόσφαιρα. Εγώ ως απλός φίλαθλος αισθάνομαι ντροπή όταν βλέπω αυτά τα πράγματα στα κανάλια. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ομάδες, η αστυνομία, να σταματήσουμε εδώ και τώρα να συμμορφωνόμαστε με αυτή την κατάσταση. Η Σούπερ Λίγκα δεν θα συμμορφωθεί στο εξής με τέτοια γεγονότα».
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος μίλησε στο ίδιο μήκος κύματος. «Η χθεσινή βαρβαρότητα μας πλήγωσε όλους», τόνισε για τα όσα συνέβησαν μέσα κι έξω από το γήπεδο της Τούμπας και συνέχισε: «Πρόκειται για μία αρρωστημένη κατάσταση που υπάρχει χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η βία είναι αποκρουστική σε όλα τα επίπεδα. Η ΟΠΑΠ ΑΕ θα γίνει χορηγός μίας νέας φιλοσοφίας στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς και όχι με λόγια, αλλά με έργα και χρήματα θα συμβάλλει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να υπάρξει συνολική καταδίκη και αποβολή αυτών των βαρβάρων, των τραμπούκων». Πρόσθεσε ακόμη: «Πολλοί αναρωτιούνται γιατί εξακολουθούμε να δίνουμε χρήματα στη Σούπερ Λίγκα όταν δεν λύνεται το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα. Αυτό θα συνεχιστεί και θα βοηθήσουμε τη Σούπερ Λίγκα».
Αμέσως μετά παρουσιάστηκε το διαφημιστικό σποτ, στο οποίο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Κόκε, Κονσεϊσάο, Γιαννακόπουλος, Νταμπίζας, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ογκουνσότο, Ρεκόμπα, Μπλάνκο, Μαϊστόροβιτς. Οι τρεις τελευταίοι έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, όπως και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass