ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ο ΕΟΣ Λάρισας δήλωσε «παρών» στο κύπελλο Π2-Κ2

ΠΡ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΛ.ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΧΑΛΚΙΝΟ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2009 2:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:29
Με τον αγώνα κυπέλλου που έγινε στο Βίτσι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για την κατηγορία Π2-Κ2 (γεν.94-95), έκλεισε και ο κύκλος των αγώνων κυπέλλου για τις δύο κατηγορίες παίδων-κορασίδων. Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι πανελλήνιοι αγώνες με την κατηγορία Π1-Κ1 (γεν 96-97) που προβλέπεται να γίνουν στο Πήλιο αλλά πιθανότατα λόγω έλλειψης χιονιού θα γίνουν σε άλλο χιονοδρομικό κέντρο που θα ορίσει η ΕΟΧ.Στο Βίτσι, ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με τους Αποστολία Μπαλλά, Ελένη Καραπιπέρη, Κωνσταντίνα Κατσάνη, Χαρίκλεια Κανάκη, Νικόλαο Τσούκα, Πρόδρομο Γαλανόπουλο, Τζιοβάνι Μούσια, Ηλία Παπαχαραλάμπους και Νικόλαο Σαπουνά.
Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (slalom) η Ελένη Καραπιπέρη τερμάτισε 3η, η Κωνσταντίνα Κατσάνη 4η, η Αποστολία Μπαλλά 30η ενώ η Χαρίκλεια Κανάκη δεν τερμάτισε. Από τα αγόρια, ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος τερμάτισε 5ος, ο Τζιοβάνι Μούσιας 29ος, ο Νικόλαος Τσούκας 34ος, ο Νικόλαος Σαπουνάς 38ος και ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους 40ος.
Στη γιγαντιαία κατάβαση (giant slalom) ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος τερμάτισε 2ος, ο Ηλίας Παπαχαραλάμπους 37ος, ο Τζιοβάνι Μούσιας 38ος, ο Νικόλαος Σαπουνάς 39ος και ο Νικόλαος Τσούκας 40ος Από τα κορίτσια. η Αποστολία Μπαλλά τερμέτισε 8η, η Ελένη Καραπιπέρη 13η, η Χαρίκλεια Κανάκη 28η ενώ η Κωνσταντίνα Κατσάνη δεν τερμάτισε.
Η προπονήτρια Νατ.Παπαχατζή ετοιμάζει την ομάδα για τους πανελλήνιους αγώνες που σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας της Χιονοδρομίας πρόκειται να γίνουν
τις 21-22 Μαρτίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.
Πάντως το γεγονός ότι τρεις αθλητές βρέθηκαν στην εξάδα με μετάλλια και επαίνους και ακόμη ότι εννιά αθλητές συνολικά συμμετείχαν στον αγώνα αυτό που έχει Πανελλήνιο χαρακτήρα,
είναι ενδεικτικό της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στον ΕΟΣ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ FIS ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ
Οι αγώνες FIS που επρόκειτο να γίνουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Πήλιο αναβλήθηκαν λόγω έλλειψης χιονιού. Η ΕΟΧ θα ορίσει νέα ημερομηνία και χιονοδρομικό κέντρο σύντομα. Είναι γεγονός ότι το αγωνιστικό πρόγραμμα στην κατηγορία αυτή, ως τώρα είναι φτωχό με μόλις ένα τριήμερο στη Νάουσα τον περασμένο Ιανουάριο, ένα αγώνα μόνο για τους άνδρες στο POPOVA SHAPKA και τις Ολυμπιακές ημέρες στην Πολωνία μόνο για τη Φιλ.Κατσάνη και τον Κ.Καραπιπέρη.
Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν τα τελευταία χρόνια αρνητικά την εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αγώνων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη με την έλλειψη χιονιού ή τις απότομες κλιματικές αλλαγές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass