ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Κοιτάμε μόνο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2009 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:30
 Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό όπου η λαρισινή ομάδα γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα που οδηγεί στα πλέι οφ.Αυτό είναι το συμπέρασμα και των όσων είπε σύμφωνα με... διαρροές από τα αποδυτήρια ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης που ζήτησε από τους παίκτες του να κοιτάξουν πλέον το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπου μια νίκη θα σημαίνει πολλά για τη Λαρισινή ομάδα.Ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να ξεχάσουν αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση της πέμπτης.
Στο παιχνίδι αυτό για μια ακόμα φορά η ΑΕΛ δεν θα είναι πλήρης καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Στέλιου Γιαννακόπουλου που είναι αμφίβολο αν θα προλάβει και το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή (δυστυχώς ο Γκαρσία του Άρη φρόντισε να κάνει... καλή δουλειά στην καλύτερη μεταγραφή του ελληνικού πρωταθλήματος τον Ιανουάριο).
Στο μεταξύ χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Νίκος Νταμπίζας αλλά θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προβλέπονται αλλαγές στην ομάδα καθώς είναι διαφορετικό το στιλ του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό του Παναθηναϊκού.
Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στην αμυντική γραμμή και αυτές θα είναι δύο η τρεις ενώ και στα χαφ θα υπάρξει μάλλον μια αλλαγή.
Αυτοί που θεωρούνται μάλλον σίγουροι είναι οι Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Πάρα, Ζουράφσκι και Μετίν. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αμφίβολοι και το σχήμα που θα παραταχθεί λογικά θα φανεί στη σημερινή προπόνηση αν θέλει ο προπονητής, μια και τις τελευταίες αγωνιστικές επιμελώς φοβούμενος τις διαρροές κρύβει τα «χαρτιά» του.
Αυτό βέβαια που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες είναι ότι δεν έχει σημασία ποιος θα ξεκινήσει αλλά όποιος και αν κληθεί να προσφέρει τι υπηρεσίες του να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσει η ΑΕΛ τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση το πρωί όπως και αύριο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass