Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Εισιτήρια μόνο για Λαρισαίους...

ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:30
Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 4.45 μ.μ. στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα είναι ένα παιχνίδι μεγάλης αγωνιστική σημασίας για τους «βυσσινί» μια και με νίκη θα βρεθούν αγκαλιά με την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ αλλά παράλληλα είναι και σημαντικό από άποψη ασφαλείας μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (0-0).
Και αν η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστικά δεν μπορεί να ρυθμίσει τον αγώνα μια και εξαρτάται από την απόδοση των ποδοσφαιριστών φρόντισε να το κάνει σε θέματα ασφαλείας μετά από συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ώστε να μην εισέλθουν οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (επίσημα δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν εισιτήρια μια και δεν πήρε και η ΑΕΛ στον αγώνα του πρώτου γύρου).
Αποφάσισε λοιπόν η λαρισινή ομάδα να διαθέσει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν εισιτήρια με την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας (το μέτρο αυτό είχε εφαρμοστεί και το Μάιο του 2007 στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας) 
Συγκεκριμένα από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε για τη διάθεση των εισιτηρίων η συγκεκριμένη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι από σήμερα 11/03 και ώρα 9 π.μ., ξεκινάει από το «VISSINI STORE» (Μανωλάκη 1) η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/3 – 16:45) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο στάδιο Αλκαζάρ. Η διάθεση θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και με δικαίωμα αγοράς έως 2 εισιτηρίων κατ’ άτομο.
Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI TRAVEL: 75 ευρώ
Θύρα 2: 40 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 40 ευρώ
Θύρα 10Α – WIND: 30 ευρώ
Θύρα 10Β – WIND: 30 ευρώ
Θύρα 6: 18 ευρώ
- Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ για όλες της θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
- Η παιδική κερκίδα «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα λειτουργήσει κανονικά, αφού με βάση τη συμφωνία των δύο ΠΑΕ από τον α’ γύρο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προμηθεύτηκε εισιτήρια για τους φιλάθλους της.
Για το λόγο αυτό και μετά από απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, γίνονται επιπλέον γνωστά και τα εξής:
Α) Θα διανεμηθούν 1.000 προσκλήσεις της Θύρας 1 στα δημοτικά σχολεία της πόλης, αποκλειστικά για τους μαθητές τους.
Β) Ομοίως, θα διανεμηθούν 1.500 εισιτήρια της Θύρας 1 σε μαθητές Γυμνασίων της πόλης, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (7 μ.μ.) στο «Vissini Store», παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Γ) Οι γονείς των προαναφερομένων μαθητών δημοτικών και γυμνασίων, μπορούν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους στη Θύρα 1, προμηθευόμενοι έγκαιρα εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ, πάντα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Δ) Εισιτήριο των 10 ευρώ για τη Θύρα 1 μπορούν να προμηθευτούν επίσης και οι μαθητές Λυκείων (μόνο αν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα), καθώς και οι φοιτητές, οι οποίοι θα πρέπει συμπληρωματικά εκτός από την ταυτότητα να επιδεικνύουν και το σχετικό πάσο».