ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Παρελθόν Φράνσις και Μέχια

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2009 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:30
Στην ΑΕΛ ΓΣ πήραν την απόφαση ότι η ομάδα έχει υποβιβασθεί και αποφάσισαν σε δύσκολους οικονομικά καιρούς να κάνουν οικονομία ενόψει πιθανών υποχρεώσεων με στόχο ειδικά σε περίπτωση που γίνει συγχώνευση να υπάρχει και ένα δυνατό ταμείο που θα βοηθήσει την ομάδα της συνένωσης να έχει μια καλή πορεία.
Η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να ζητήσουν από τον Φράνσις και τον Μέχια να βρούνε ομάδα (ήδη ο Φράνσις συμφώνησε με την Καντού) και τους ανακοίνωσαν ότι θα τους δώσουν τα δεδουλευμένα και από σήμερα δεν μπορούν να τους κάνουν άλλη πληρωμή. Η απόφαση αυτή θα ανακοινωθεί και σ’ έναν Έλληνα παίκτη πιθανότατα σήμερα το πρωί από τον διευθύνοντα σύμβουλο Μανώλη Λελούδα.
Στο μεταξύ ο Αλεξανδρής είχε πει σε ένδειξη ηθικής και σεβασμού στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ, ότι από σήμερα δουλεύει δωρεάν στην ομάδα εφόσον παραμείνουν οι παίκτες αλλά σε διαφορετική περίπτωση δεν θα παραμείνει γιατί ίσως χρειάζονται και κάποιοι άλλοι να αποκτήσουν εμπειρίες. Επειδή όμως ο Αλεξανδρής είναι δεμένος με την ΑΕΛ ΓΣ είναι άγνωστο τι θα αποφασίσει καθώς στη Λάρισα λατρεύεται ως λαϊκός ήρωας και χαίρει μεγάλης εκτίμησης (άλλωστε πιο άλλος θα αναλάμβανε ομάδα με 500.000 ευρώ προϋπολογισμό;)
Πάντως η καλή του κουβέντα θα μείνει ως ένδειξη της μεγάλης του αγάπης προς την ομάδα αν και αυτή φάνηκε από το γεγονός και μόνο ότι ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία.
Δεν αποκλείεται λοιπόν η ΑΕΛ ΓΣ στα τελευταία πέντε παιχνίδια να αγωνιστεί με ελάχιστους παίκτες και με υπηρεσιακό προπονητή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass