Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τέσσερις αγώνες, δύο νίκες

*«Ο ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ» ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2009 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:31
 Τέσσερα παιχνίδια μένουν μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και πιθανότατα στην Ευρώπη.Με δεδομένη τη βαθμολογική διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από Άρη και Ξάνθη η ΑΕΛ για να το καταφέρει χρειάζεται δύο νίκες κάτι που μπορεί να το πετύχει με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει τον αδιάφορο Πανιώνιο στο Αλκαζάρ και επίσης αδιάφορους αντιπάλους εκτός έδρας όπως είναι ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός και ο Λεβαδειακός αλά βέβαια σε κανέναν δεν χαρίζεται τίποτα αν δεν προσπαθήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Επόμενος αντίπαλος της ΑΕΛ είναι ο Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο την Κυριακή στις 8 μ.μ. (όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα θα αρχίσουν τη συγκεκριμένη ώρα) όπου οι «βυσσινί» θα έχουν τη στήριξη αρκετών οπαδών τους (πήραν 1.500 εισιτήρια των 20 ευρώ) αλλά και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο που σήμερα εκτός απρόοπτου θα πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση.
Μοναδικός απόντας για τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη θα είναι ο τιμωρημένος Βενετίδης τη θέση του οποίου θα πάρει ο Παναγιώτης Κατσιαρός αλλά δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα έχει η ομάδα καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αρκετοί παίκτες δεν είχαν καλή απόδοση (κάποιοι αντίπαλοι έκαναν πάρτι).
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Στο μεταξύ ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο προχωράει με εντατικούς ρυθμούς μια και αν βγει η ομάδα στην Ευρώπη θα αρχίσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της από τα μέσα Ιουλίου.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας σέντερ φορ που ενδιαφέρει άμεσα τους «βυσσινί» και χθες ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί έλεγε στην «Ε» ότι ο παίκτης θα κάνει τη διαφορά αλλά αρνήθηκε να μας πει για ποιον παίκτη ενδιαφέρεται η ΑΕΛ ακόμα και για την εθνικότητά του. Το μόνο που τονίζει είναι ότι πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή που αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που μετέχει και το κόστος της μεταγραφής του είναι υψηλό. Πέρυσι η μετακίνησή του κόστισε ένα εκατομμύριο ευρώ.
Άνθρωποι της ΑΕΛ θα πάνε σε δεκαπέντε μέρες να τον παρακολουθήσουν αλλά δεν γνωρίζουμε αν ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
ΑΞΙΖΟΥΜΕ...
Ο Στέφανος ΚΟτσόλης που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΛ στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και ίσως ο κορυφαίος της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο πανελλήνιας εμβέλειας τόνισε ότι η ΑΕΛ αξίζει την πέμπτη θέση με την απόδοση που είχε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, απέφυγε να μιλήσει για την ανανέωση της συνεργασίας (πληροφορίες μιλάνε ότι η επιθυμία τόσο της ΑΕΛ όσο και του παίκτη είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους) ενώ για το μυστικό της ΑΕΛ τη φετινή χρονιά τόνισε: «Έπαιξαν ρόλο οι γρήγορες κινήσεις. Ο προπονητής ήρθε πριν από την προετοιμασία. Η ομάδα φέτος έχει κάνει υπέρβαση, αν σκεφτείτε κάποιες μεταγραφές που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά και δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, όπως ο Μπενζά και ο Σολάνο. Η ομάδα για μεγάλο διάστημα παίζει κυρίως με τους περσινούς παίκτες, οπότε η πορεία είναι αξιόλογη και θα είναι ευχής έργον να πάρουμε την πέμπτη θέση και να μπούμε στα πλέι οφ. Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη και είμαστε ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Εγώ θα πω κάτι που δεν το έχουν προσέξει πολλοί. Φέτος έχουμε πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους. Ακόμη και στο Αλκαζάρ φέτος παίζουμε είτε με κακές καιρικές συνθήκες είτε με το γήπεδο σε κακή κατάσταση. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει. Γκρίνια καμιά φορά υπάρχει, αλλά σε όλες τις ομάδες με στόχους υπάρχει αυτό».
Τέλος για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική είπε: «Είναι τιμή για μένα η Εθνική ομάδα. Είναι κίνητρο, όχι όμως άγχος. Προσπαθώ να αποδείξω ότι έχω θέση. Υπήρξα μέλος της Εθνικής και εύχομαι μέσα από τις εμφανίσεις μου στην ΑΕΛ να επανέλθω στην Εθνική».
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Monsters» οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 7-10 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου (Περραιβού 8, τηλ. 2410-537.117) μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.
Νέο DVD
Άρχισε να διατίθεται από τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων «Monsters» το νέο dvd με τίτλο «Living with the monster: 2007-‘08» που περιλαμβάνει όλα τα βίντεο που προβλήθηκαν στην εκδήλωση της κοπής πίτας του Συνδέσμου. Μέσα στα 36 λεπτά που διαρκεί, περνούν στιγμιότυπα από τις παρουσίες του κόσμου στο Αλκαζάρ, αλλά και τις εκδρομές της περασμένης περιόδου μαζί με πολλά σημαντικά γκολ τη ομάδας μας. Επίσης, περιλαμβάνονται πλάνα από τον αγώνα που δόθηκε για την ψήφιση της τροπολογίας για το γήπεδο με τις καταλήψεις στα γραφεία των βουλευτών και το συλλαλητήριο με τις πορείες διαμαρτυρίας καθώς και ένα μικρό αφιέρωμα στο πρώτο camping του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Στόμιο τον περασμένο Ιούλιο. Το dvd διατίθεται σε όλους τους φιλάθλους.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass