ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Μισό ρεπό λόγω… ΟΕΚ στην ΑΕΛ ΓΣ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2009 2:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
 Μισό ρεπό δόθηκε χθες στους παίκτες της ΑΕΛ ΓΣ στη χθεσινή ημέρα. Ο λόγος ήταν η κλήρωση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΕΚ χθες το απόγευμα. Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας λοιπόν περιορίστηκαν μόνο σε βάρη το πρωί και ξεκουράστηκαν στο υπόλοιπο της ημέρας. Έτσι σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Το ματς αυτό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι (14.00) και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1.
Εξάλλου στο θέμα των Αμερικανών δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη όμως είναι κοινό μυστικό πως όταν βρεθεί ομάδα με την κατάλληλη προσφορά τότε θα υπάρξει και ολοκλήρωση μεταγραφής.
ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ
Από την άλλη πλευρά οι προπονήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται, με τον Γιώργο Πρίντεζη να ετοιμάζεται για την επιστροφή του και τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν την εκδίκαση της προσφυγής τους, για να μάθουν αν θα έχουν κόσμο στο ματς.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει τη δικαίωσή της για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θεωρεί ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί η ομάδα με ποινή μίας αγωνιστικής. Αν, όντως, αυτό δεν συμβεί, τότε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει τον Τζος Τσίλντρες να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass