Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.

Κρίσιμο παιχνίδι για την Ολύμπια

* ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ...

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2009 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Η Ολύμπια μπορεί να έμεινε με μείον τρεις παίκτες το τελευταίο διάστημα καθώς για διαφόρους λόγους αποχώρησαν Κινγκ, Σιγκούνας και Καστλ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα μείνουν αδιάφοροι στα πέντε τελευταία παιχνίδια όπου η Λαρισινή ομάδα θέλει μίαν μήκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας χθες στους παίκτες του, ζήτησε από όλους να εντείνουν τι προσπάθειές τους, ώστε η ομάδα να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, κάτι που θα δώσει και σ’ αυτούς πρόσθετη αξία στο Χρηματιστήριο Αξιών των παικτών του μπάσκετ.
Οι παίκτες η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ανεβάζουν στροφές, αν και χθες, λόγω της κλήρωσης των Εργατικών Κατοικιών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, προπονήθηκαν στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.
Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός του νεαρού Θεοδωράκου που προπονείται μόνος του.
Το ευχάριστο είναι ότι Μπατής και Σπανός μπήκαν σε δυνατούς προπονητικούς ρυθμούς και πλέον υπολογίζονται κανονικά στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. το ερχόμενο Σάββατο, στις 5 μ.μ., στο Κλειστό της Νεάπολης.
Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι αρκετά κρίσιμο για την Ολύμπια και χρειάζεται η ενίσχυση του φίλαθλου κόσμου, καθώς με νίκη φεύγει το άγχος όχι μόνο από την Ολύμπια, αλλά από το λαρισινό μπάσκετ γενικότερα, που θα έχει και τη νέα χρονιά εκπροσώπηση στην Α1 Εθνική κατηγορία (και με δεδομένη τη συγχώνευση θα αποκτήσει σημαντική δυναμική).