ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ALL STAR GAME

Καλύτερος προπονητής ο Ουζουνίδης

* Π. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ * ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2009 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Το έργο του τεχνικού της Α.Ε.Λ. Μαρίνου Ουζουνίδη τη φετινή σεζόν δείχνει να χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους φίλους του ποδοσφαίρου καθώς στην ψηφοφορία για το 6ο All Star Game που θα γίνει στις 15 Απριλίου στο στάδιο Αλκαζάρ είναι αυτή τη στιγμή πρώτο σε ψήφους από τους Έλληνες προπονητές (με δεύτερο τον Καραγεωργίου και τρίτο τον Κωστένογλου) ενώ από τους ξένους προηγείται ο Μπάγιεβτς και ακολουθούν Σάντος και Βαλβέρδε.
Σίγουρα η προτίμηση στο πρόσωπο του Ουζουνίδη αποτελεί μεγάλη αναγνώριση της δουλειάς του και δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι τον θεωρούν ως τον πιο εξελίξιμο Έλληνα προπονητή.
Από τους παίκτες της Α.Ε.Λ. στις πρώτες προτιμήσεις βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Βενετίδης, Φωτάκης, Γιαννακόπουλος, Ζουράφσκι.
Π. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ
Στο μεταξύ με πρωινή προπόνηση συνέχισε η Α.Ε.Λ. την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (8 μ.μ.) με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη όπου στόχος είναι η νίκη που θα τη διατηρήσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με διαφορά ασφαλείας από τους δύο διώκτες της τον Άρη και την Ξάνθη που οδηγεί στα πλέι οφ.
Το παιχνίδι αυτό είναι στις δυνατότητες των παικτών της Α.Ε.Λ. να το κερδίσουν αλλά χρειάζονται έργα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κατσιαρού που θα επιστρέψει στη θέση του αριστερού μπακ αντί του Βενετίδη που είναι τιμωρημένος καθώς χθες στην «Ε» δήλωσε τα εξής: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι πολύ δύσκολο και θα χρειασθεί να προσπαθήσουμε για να πετύχουμε το καλύτερο που είναι ο στόχος μας στον συγκεκριμένο αγώνα.
Αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα μπορεί να έχει τέσσερις αγώνες να τελειώσει και εμείς να έχουμε τέσσερις βαθμούς διαφορά αλλά το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.
Μην ξεχνάμε ότι φέτος έχει αποδειχθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι οι ομάδες έχουν μικρή διαφορά αγωνιστικά και δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται με διαφορά ενός τέρματος.
Η προσπάθειά μας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος».
ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
Η μεταγραφή του διεθνή Ευρωπαίου σέντερ φορ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Α.Ε.Λ. είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Ζουράφσκι. Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. έχει προτείνει στον παίκτη διετές συμβόλαιο με αποδοχές 600.000 ευρώ και υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει είναι να τον δούνε οι άνθρωποι της Α.Ε.Λ. αγωνιζόμενο κάτι που ίσως γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα που το πρωτάθλημα διακόπτεται. Πάντως οι επιδόσεις του ποδοσφαιριστή είναι εντυπωσιακές ενώ έχει κάνει αρκετές μετακινήσεις στην καριέρα του. Είναι λευκός, χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια, ενώ εξίσου καλός είναι και στο ψηλό παιχνίδι. Το ύψος του είναι περίπου ίδιο με αυτό του Ζουράφσκι.
Τέλος, αρχές Απριλίου είναι πολύ πιθανό να έχουμε και άλλη μεταγραφή παίκτη εγνωσμένης αξίας, εκτός του σέντερ φορ που αναφερόμαστε.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass