ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στόχος η ανύψωση του ηθικού

* ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2009 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Η Ολύμπια, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετώπισε, από εκεί που φαινόταν ότι θα διεκδικούσε την όγδοη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, τώρα υπάρχουν φόβοι με τις αποχωρήσεις παικτών ακόμα και για υποβιβασμό. Για να μην συμβεί αυτό, θα πρέπει τα Τρίκαλα να κάνουν μέχρι δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και το Αιγάλεω μέχρι μία, υπό την προϋπόθεση ότι η Ολύμπια θα χάσει και τα πέντε παιχνίδια.
Όμως, επειδή δεν πρέπει να εξαρτάται κάποιος από τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων αλλά από τα δικά του, η Ολύμπια αν κερδίσει ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια θεωρείται απίθανο να μην παραμείνει στην κατηγορία.
Ο μεθαυριανός αγώνας που δίνει η λαρισινή ομάδα με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια και όσοι αγαπάνε το λαρισινό μπάσκετ και θέλουν να υπάρχει και τη νέα σεζόν ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία θα πρέπει το Σάββατο να βρεθούν στο Κλειστό της Νεάπολης και να βοηθήσουν την Ολύμπια να κερδίσει την αθηναϊκή ομάδα.
Ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από του παίκτες του να παίξουν για το όνομά τους και την αγωνιστική τους αξία δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. και να πάρουν μία νίκη που θα ανεβάσει την αξία τους και θα δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθησε στην ομάδα αλλά πάνω απ’ όλα στην πόλη της Λάρισας.
Προβλήματα δεν υπάρχουν με βάση το εναπομείναν έμψυχο δυναμικό (αποχώρησαν οι Κινγκ, Σιγκούνας και Καστλ), καθώς όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα ώστε να πάρουν μία νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές και να δείξουν ότι μέσα σε αντιξοότητες ξέρουν να ξεπερνούν τα προβλήματα που έχουν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass