ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ

Έφυγε με... χειροκρότημα ο «Τίγρης»

«ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΦΙΛΟΣ...» ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ * ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΧΙΑ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2009 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
 Όπως ακριβώς του αρμόζει (γιατί κανείς δεν ξεχνάει τα όσα έχει προσφέρει στο λαρισινό μπάσκετ) έφυγε χθες ο τεχνικός Βαγγέλης Αλεξανδρής από την ΑΕΛ ΓΣ. Ο «Τίγρης» αφού δεν συμφωνούσε με την τακτική να φύγουν οι παίκτες της ομάδας έκανε χθες γνωστή την απόφαση σε διοίκηση και παίκτες. Μάλιστα χθες στο γήπεδο της Νεάπολης εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές καθώς τη στιγμή που έφευγε ο Αλεξανδρής οι παίκτες χειροκρότησαν κάτι που τον συγκίνησε πολύ. Ο πρώην πλεόν τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στην «Ε» είπε τα παρακάτω: «Φεύγω σαν φίλος από την ΑΕΛ ΓΣ. Όποιες και αν είναι οι εξελίξεις τα συναισθήματα δεν αλλάζουν. Αγαπώ την πόλη, αγαπώ την ομάδα. Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ». 
Πλέον στην τεχνική ηγεσία των «βυσσινί» θα είναι ο Θρασύβουλος Λιάγκας μέχρι το τέλος της σεζόν.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ
Και επίσημα ανακοινώθηκε χθες η λύση συνεργασίας με τον Αμερικανό Τορίν Φράνσις. Ο παίκτης θα πάει να αγωνιστεί στην Χάποελ Ιερουσαλήμ με ένα αρκετά καλό συμβόλαιο. Η τελευταία δήλωσή του ήταν η εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ, τον κ. Λελούδα προσωπικά, καθώς και τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι φέτος προκειμένου επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής της ομάδας στην Α1. Ο στόχος της παραμονής ήταν εξαιρετικά δύσκολος εξαρχής, όλοι προσπαθήσαμε σκληρά αλλά δυστυχώς δεν ευοδώθηκε. Φεύγοντας από την πόλη της Λάρισας αφήνω πίσω μου καλούς φίλους και πολύ καλές αναμνήσεις. Ίσως κάποτε οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά, εγώ προσωπικά το ελπίζω και το θέλω πολύ». 
ΠΑΕΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Τελευταία φορά που θα λάβει μέρος σε αποστολή της ΑΕΛ ΓΣ θα είναι η σημερινή για τον Νέστορα Κόμματο. Ο Λαρισαίος παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ιορδανίας. Το αν θα παίξει στο ματς με τον Ολυμπιακό θα είναι δική του επιλογή.
Όσον αφορά στον Σάμι Μέχια θα κλείσει σε ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα και δεν θα λάβει μέρος στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα.
* Η διοίκηση της ΑΕΛ ΓΣ ευχαρίστησε τόσο τον Βαγγέλη Αλεξανδρή όσο και τους παίκτες για την έως τώρα συνεργασία τους.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass