ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠ

Δυνατό... πεντάλ από τη Λάρισα

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2009 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
 Έδαφος στο άθλημα της... ποδηλασίας κερδίζει η Λάρισα με τις κινήσει της και αυτό αν συνεχιστεί τότε και η ποδηλασία θα έχει το δικό της σπίτι στη θεσσαλική πρωτεύουσα δηλαδή το δικό της ποδηλατοδρόμιο ενόψει Μεσογειακών Αγώνων. Συγκεκριμένα στον απόηχο της προχθεσινής εκδήλωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Ποδηλασίας στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τα όσα ακούστηκαν για την παρουσία τόσο των πολιτικών προσώπων όσο και των ανθρώπων του Ποδηλατικού ΓΣ Λάρισας ήταν θετικά. Βέβαια αίσθηση προκάλεσε η δυναμική διεκδίκηση όλων των παραπάνω για δημιουργία της πίστας στην πόλη της Λάρισας στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων του 2013.
Στη φωτογραφία μαζί με τον βουλευτή Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Κώστα Τζανακούλη, διακρίνονται από αριστερά οι: Γκαλιούρης Δημήτριος (πρωταθλητής Ελλάδος 2008 στους πόντους κατηγορία Ανδρών), Τσοπούρογλου Βασίλειος (2ος με την ομάδα σκυταλοδρομίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και 3ος στο αγώνισμα πόντων κατηγορία Παίδων), Βολικάκης Χρήστος (Βολιώτης 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κέριν), Τσοπούρογλου Απόστολος (μέλος εθνικής ομάδας πίστας Εφήβων, 13ος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο κέριν, κατηγορία Εφήβων και 17ος στο αγώνισμα ταχύτητας) και Τσοπούρογλου Σάββας (γενικός γραμματέας Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας).
Πλην από τους εικονιζόμενους παρευρέθησαν από την ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) ο πρόεδρος κ. Καπράλος, ο αντιπρόεδρος κ. Κούβελος, ο γενικός γραμματέας κ. Θανάσης Κανελλόπουλος, βουλευτές, δήμαρχοι και ο διοικητής του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου Επιλογής Αθλητών ΓΕΕΘΑ.
Κ.Γ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass