ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Προβληματισμός για την τακτική

* Ο ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2009 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Το παιχνίδι που δίνει αύριο η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στις 8 μ.μ., στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, είναι από τα πιο κρίσιμα στην προσπάθεια που κάνει η Λαρισινή ομάδα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ (και μια τέτοια επιτυχία είναι σαν να κέρδισε το πρωτάθλημα).
Ο αγώνας αυτός είναι αρκετά δύσκολος για τους «βυσσινί» που αναμένεται να έχουν τη συμπαράσταση χιλίων περίπου φιλάθλων απέναντι σε μία ομάδα που θα παίξει «πληγωμένη» ηθικά μετά τα πέντε γκολ που δέχθηκε από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».
Οι παίκτες στις προπονήσεις δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αλλά το ζητούμενο είναι να παρουσιάσουν και ανάλογη εικόνα στο γήπεδο ειδικά όταν προέρχονται από δύο άσχημες εμφανίσεις με Παναθηναϊκό (εκτός) και με ΠΑΟΚ (εντός) που προβλημάτισαν τον φίλαθλο κόσμο αλλά από την άλλη αγωνίζονταν και με δύο από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.      
Ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θα χρησιμοποιήσει ως δεξί μπακ τον Βέμπερ αντί του Μπουκουβάλα που δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχοντας αντίπαλο τον Βιερίνια ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου με τη βασική ενδεκάδα τον Τουμέρ Μετίν (ίσως όμως να ήθελε να κρύψει τα σχέδιά του).
Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Κοτσόλης που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε ενώ στην άμυνα λογικά θα αγωνιστούν οι: Βέμπερ, Νταμπίζας, Κώτσιος, Κατσιαρός, στη μεσαία γραμμή σίγουρα θα επανέλθει μάλλον ο Κυριακίδης (αν και χθες χρησιμοποιήθηκε ο Ιγκλέσιας) ως αμυντικό χαφ, αλλά ποιος θα παίξει δεύτερο χαφ (εφόσον ο Ουζουνίδης ακολουθήσει τη γνώριμη τακτική των τελευταίων αγωνιστικών το 4-2-3-1) είναι δύσκολο να προβλέψουμε, μάλλον όμως ο Σαρμιέντο.
Στην τριπλέτα μπροστά από τα αμυντικά χαφ η παρουσία του Γιαννακόπουλου είναι δεδομένη αλλά και αυτή του Φωτάκη. Για την άλλη θέση τρεις παίζουν για μία θέση και αυτοί είναι οι: Πάρα, Μετίν(επαναλαμβάνουμε χθες ότι δεν έπαιξε με την βασική ομάδα) και Γκουέλα.
Στην επίθεση θα παίξει ο Ματσέι Ζουράφσκι.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βενετίδη που είναι τιμωρημένος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass