ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΣΕΦ (14.00)

Για την αξιοπρέπειά της η ΑΕΛ ΓΣ

ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:32
Για την αξιοπρέπειά της θα παίξει σήμερα στο ΣΕΦ η ΑΕΛ ΓΣ. Οι «βυσσινί» χωρίς τους δύο Αμερικανούς της και με τον Θρασύβουλο Λιάγκα να είναι στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας (αφού λύθηκε η συνεργασία και με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή) θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό που ψάχνει να κάνει μια δυνατή προπόνηση ενόψει του αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ. Η λαρισινή ομάδα θα παίξει με όσους παίκτες έχουν απομείνει στη σύνθεσή της ενώ το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί ούτε και ο Νέστορας Κόμματος καθώς δεν θέλει να υπάρξει περίπτωση τραυματισμού τη στιγμή που έχει κλείσει να παίξει στην Ιορδανία (και μάλιστα με πολύ καλό συμβόλαιο για ένα μόλις μήνα).
Αποστολίδης, Παπανικολάου, Λάππας, Ζάρας, Αλιέβας, Παπακώστας, Τσαϊρέλης, Μπρόζος, Λαμπρόπουλος θα κάνουν ό,τι περισσότερο μπορούν για να τιμήσουν το όνομα του συλλόγου αλλά και τη δική τους… αγωνιστική ταυτότητα. Ο Παναγιώτης Καραβανάς είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την ομάδα στην πρωτεύουσα.
«Πάμε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε το ματς με τον Ολυμπιακό που γνωρίζουμε όλοι ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με υψηλές προσδοκίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα ως ομάδα και θα προσπαθούμε διαρκώς να τη βελτιώνουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος» δήλωσε ο πρώτος προπονητής πλέον Θρασύβουλος Λιάγκας που θα έχει βοηθό τον Μαιστρένκο.
Από πλευράς Ολυμπιακού Γιάννης Μπουρούσης και Νίκολα Βούιτσιτς ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν χθες. Το σίγουρο είναι πως οι δύο ψηλοί της ομάδας του Πειραιά είναι εξασθενημένοι, αλλά θα παίξουν για να ετοιμαστούν ενόψει του ματς με τη Ρεάλ.
Ο Ίαν Βουγιούκας δήλωσε για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αν δεν παίξεις σοβαρά. Σίγουρα η ΑΕΛ έχει, απ΄ ό,τι μαθαίνουμε, τεράστια προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπουν κάποια παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο. Γι΄ αυτούς θα είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουν κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά κι έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτό το παιχνίδι. Μετά το τέλος του θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη Ρεάλ».
* Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως το σημερινό ματς θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του κόσμου των «ερυθρόλευκων» αφού υπήρξε άρση της τιμωρίας από το ΑΣΕΑΔ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass