Η ΑΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (8 μ.μ., Novasports4)

Με νίκη τελειώνει την πεντάδα…

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2009 23:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:34
Του Σωτ. Κέλλα
Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ είναι έξι…πόντους μακριά από την επίτευξη του φετινού της στόχου που είναι η κατάκτηση της πέμπτης θέσης και η συμμετοχή της στα πλέι οφ και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η λαρισινή ομάδα έχει 39 βαθμούς και χρειάζεται άλλους έξι για να τερματίσει στην πεντάδα μια και δύσκολα θα φθάσουν την ίδια συγκομιδή πόντων η Ξάνθη και ο Άρης που είναι οι βασικοί διώκτες της.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι δύο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και η πρώτη μπορεί να επιτευχθεί σήμερα στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον βαθμολογικά αδιάφορο Ηρακλή (η δεύτερη φαντάζει θεωρητικά πιο εύκολη με αντίπαλο στο Αλκαζάρ τον Πανιώνιο ύστερα από δεκαπέντε περίπου μέρες). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Novasports4.
Ο τεχνικός  της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης όλη την εβδομάδα προσπαθούσε να βελτιώσει την ψυχολογία των παικτών μια και προέρχονταν από δύο συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια με Παναθηναϊκό(εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός). Η αισιοδοξία προέρχεται και από το γεγονός της επιστροφής του Στέλιου Γιαννακόπουλου που αποθεραπεύτηκε και το γεγονός ότι θα υπάρχει μόνο μία απουσία, αυτή του τιμωρημένου Στέλιου Βενετίδη. Ο προπονητής τόνισε στους παίκτες του ότι αν θέλουν να κερδίσουν πρέπει να παίξουν έξυπνα και να μην παρασυρθούν από το παιχνίδι των αντιπάλων τους που κίνητρο θα έχουν να αποδείξουν ότι δεν άξιζε να δεχθούν πέντε τέρματα την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό.
Για την ενδεκάδα με βάση τα όσα έδειξε στις προπονήσεις προορίζει για τερματοφύλακα τον Στέφανο Κοτσόλη (που θα συνεχίσει το σερί των συνεχόμενων παρουσιών στο φετινό πρωτάθλημα) ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν ο Βέμπερ στα δεξιά (θα πάρει τη θέση του κουρασμένου Μπουκουβάλα), σέντερ μπακ θα είναι ο Νταμπίζας με τον Κώτσιο και στο αριστερό άκρο ο Κατσιαρός που παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Βενετίδη.
Στη μεσαία γραμμή θα έχει για ένα ακόμα παιχνίδι δύο αμυντικά χαφ και αν το ένα είναι σίγουρα, ο Σαρμιέντο, για το δεύτερο μάλλον προβάδισμα έχει ο Ηλίας Κυριακίδης και εναλλακτική λύση είναι ο Ματίας Ιγγλέσιας. Η συγκεκριμένη θέση είναι η μόνο που δείχνει να προβληματίζει τον Ουζουνίδη και για το ποιος θα παίξει μάλλον θα εξαρτηθεί από το σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός του Ηρακλή Μάκης Κατσαβάκης.
Πιο μπροστά απ’ αυτούς και αριστερά και δεξιά (λογικά θα εναλλάσσουν διαρκώς θέσεις ) θα είναι ο Φακούντο Πάρα που θα προτιμηθεί από τον Τουμέρ Μετίν και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ενώ ο Φωτάκης θα αγωνιστεί ακριβώς στο κέντρο και πίσω από το μοναδικό προωθημένο, τον Ζουράφσκι.
Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης συμπεριλαμβάνονται και οι:
Το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι ότι στο σημερινό παιχνίδι θα έχουν και τη συμπαράσταση χιλίων περίπου οπαδών που θα εκστρατεύσουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών στην κατάκτηση της νίκης.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Ο Τεχνικός του Ηρακλή Μάκης Κατσαβάκης για το σημερινό παιχνίδι επέλεξε τους εξής παίκτες: Κοβαλέφσκι, Ντιέ, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Επστάιν, Μπούρμπος, Κονέ, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Αγρίτης, Βούκοβιτς, Μάρτος, Γκαρσία, Εξουζίδης, Φούφουλας, Μαρκές.
Εκτός έμειναν ο τραυματίας Περπερίδης, καθώς και οι Γιάντσης, Κομβολίδης, Ρατόν.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
O Βασίλης Παμπορίδης του Συνδέσμου Διαιτητών Κιλκίς θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρησηω της ΑΕΛ με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο έχοντας για βοηθούς τους Α. Νικολακόπουλο (Αθηνών) και Μ. Καρσιώτη (Κορίνθου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σ. Μάνταλος του Συνδέσμου Αθηνών.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
(Ώρα έναρξης 8 μ.μ.) 
Τα σημερινά παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως ακολούθως: 
ΑΕΚ-Λεβαδειακός (Novasports 2) 
 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (Novasports 1) 
ΟΦΗ-Πανθρακικός (Novasports 6) 
Ηρακλής-Λάρισα (Novasports 4) 
Πανσερραϊκός-Άρης (Alpha) 
 ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος Φυλής (Novasports 3) 
Ξάνθη-Εργοτέλης (NET) 
Αστέρας Τρ.-Παναθηναϊκός (NET) 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  
1. Ολυμπιακός 43-10     62  
 2. Παναθηναϊκός            45-16    53  
 3. ΠΑΟΚ              30-13    51  
 4. ΑΕΚ 35-20    50  
 5. Λάρισα           32-26    39  
 6. Ξάνθη             20-15    35  
7. Άρης 20-27     35  
 8. Αστέρας Τρ. 28-22    32  
9. Πανθρακικός                16-26    32  
10. Εργοτέλης    27-36     30  
11. Πανιώνιος    30-33     30  
12. Ηρακλής       18-30    29  
13. Λεβαδειακός              23-29     29  
14. Πανσερραϊκός            15-37    22  
15. ΟΦΗ               24-40     20  
16. Θρασύβουλος            19-44    13  
Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (28η)  
(5 Απριλίου 2009)
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 19:00
Πανθρακικός-ΑΕΚ 19:00
Λάρισα-Πανιώνιος 19:00
Άρης-ΟΦΗ 19:00
Θρασύβουλος Φυλής-Ηρακλής 19:00
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός 19:00
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 19:00
Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη 19:00
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass