ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ «Ε»

Πηλαδάκης: Ο αγώνας της χρονιάς

*ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ *ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2009 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
 Τρεις αγωνιστικές μένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και στην Ευρώπη (εφόσον στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας προκριθούν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ). Πάντως παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή εντούτοις αυτή τη στιγμή δείχνουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος οι μεταγραφές, οι αποδεσμεύσεις και οι ανανεώσεις συμβολαίων.
Η κατάσταση αυτή προβληματίζει τον πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Κωστή Πηλαδάκη που χθες μιλώντας στην «Ε» είπε τα εξής: «Αυτή τη στιγμή θεωρώ αδιανόητο τη στιγμή που σε μια βδομάδα παίζουμε τον αγώνα της χρονιάς με τον Πανιώνιο στο Αλκαζάρ την Κυριακή 5 Απριλίου να ασχολούμαστε με τις μεταγραφές, τις πιθανές αποχωρήσεις παικτών αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τίποτα άλλο».
Και ο κ.Πηλαδάκης συνέχισε: «Αλίμονο αν από τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι με σιγουριά, παίκτες μας προτείνουν πολλούς και η τεχνική ηγεσία μπορεί να εξετάζει διάφορες περιπτώσει αλλά τι αποφάσεις να πάρουμε; Αν βγούμε στην πεντάδα και παίξουμε στην Ευρώπη θα κάνουμε πολύ διαφορετικό σχεδιασμό απ’ ότι αν δεν πετύχουμε κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό λέω ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Ας ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά ζητήματα και μετά με τα υπόλοιπα. Και το ματς με τον Πανιώνιο πιθανότατα να είναι ο τελικός για μας που θα κριθεί η μάχη για την Ευρώπη και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με άλλα θέματα».
Σαφέστατο το μήνυμα του προέδρου της ΑΕΛ που φοβάται αντί να ασχοληθούν όλοι με το αγωνιστικό μέρος ρίξουν το βάρος τους σε άλλα πράγματα.
Πάντως αυτό δεν δείχνει να ισχύει για τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη που χθες προπόνησε κανονικά τους παίκτες του κάτι που θα κάνει μέχρι την Κυριακή και την Δευτέρα θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις δεν παίρνουν μέρος ο Ααράμπ με τον Μπουκουβάλα που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των ελπίδων του Βελγίου και της Ελλάδας αντίστοιχα.
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος της ΑΕΛ θα βρεθεί το επόμενο διάστημα σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης για να παρακολουθήσει τον σέντερ φορ που προορίζεται για διάδοχος του Πολωνού Ματσέι Ζουράφσκι.
Ο συγκεκριμένος παίκτης ηλικίας περίπου 30 χρονών και ύψους περίπου 1.85 έχει περάσει στο μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας και των ανθρώπων της ΑΕΛ μέσω DVD και τώρα θα πάνε να τον δούνε αγωνιζόμενο στο πρωτάθλημα της χώρας του.
Πρόκειται για διεθνή παίκτη που η ποδοσφαιρική του αξία αυτή τη στιγμή είναι στις 600.000 ευρώ.
Στο μεταξύ υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά καμία συζήτηση δεν πρόκειται να οριστικοποιηθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ίσως των πλέι οφ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass