ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2013

Γιατί ενδιαφέρεται ο κ. Κούβελος

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:35
Η επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων 2013, Ισίδωρου Κούβελου, στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Ερωτόκριτο Νεόφυτο που δημοσίευσε η «Ε» στις 25 Μαρτίου «άναψε φωτιές» και υποστήριξε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στη διοργάνωση των Αγώνων.
Προχθές ήρθε η απάντηση του κ. Νεόφυτου, που είπε ότι αν ο κ. Κούβελος ενδιαφέρεται για την προεδρία μπορεί να τη διεκδικήσει, και χθες ήταν η σειρά δευτερολογίας, που προέρχεται από το στενό περιβάλλον του προέδρου της Επιτροπής Διεκδίκησης των Αγώνων.
Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον του κ. Κούβελου η αφορμή για την επιστολή που στάλθηκε στον κ. Νεόφυτο ήταν το μόνιμο ενδιαφέρον του κ. Κούβελου για τη διοργάνωση των Αγώνων απόρροια της σκληρής μάχης που έδωσε ως πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης και μέχρι την τέλεσή τους θα εκφράζει πάντα και τις ανησυχίες του αλλά και θα παρακολουθεί στενά μια υπόθεση για την οποία επί δύο χρόνια έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.
Σχετικά με τις αιχμές του κ. Νεόφυτου για την προεδρία της εταιρίας που θα διαχειριστεί, τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 ο κ. Κούβελος, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιθυμεί τη θέση του προέδρου της Ο.Ε.Μ.Α, αλλά ούτε θα υπάρξει στο μέλλον ενδιαφέρον. Το περιβάλλον του τονίζει ότι παρόμοιες φωνές εμφανίστηκαν και στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που τον έφερναν ως υποψήφιο πρόεδρο (τελικά έγινε ο Σπύρος Καπράλος) καθώς αυτή τη στιγμή η θέση του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας τού δημιουργεί φόρτο εργασίας με ελληνικές και διεθνείς υποχρεώσεις.
Η επιστολή που έστειλε ο κ. Κούβελος, σύμφωνα πάντα με το φιλικό του περιβάλλον (εκφράζοντας και απορίες για τη διαρροή της) οφείλεται σε αναληθή σχόλια που γράφονται και θεωρεί καθήκον του προέδρου της Ο.Ε.Μ.Α. να τα διαψεύσει.
Η ανάθεση των Μεσογειακών Αγώνων στις δύο πόλεις στις 27 Οκτωβρίου 2007 αποτέλεσε απλά υλοποίηση ενός οράματος για την περιοχή της Θεσσαλίας, που ήθελε να συμμετέχει ο κ. Κούβελος, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, γεγονός που χαιρετήθηκε συγκινητικά από όλους τους κατοίκους και τις Αρχές των δύο πόλεων και δεν παύει να θεωρείται από κάποιους ανθρώπους του αθλητισμού ως μοναδική ευκαιρία και ελπίδα μαζί, ώστε ο τόπος αυτός να ζήσει μέχρι και το 2013 στιγμές οικονομικής και πολιτισμικής ανάπτυξης.
Πάντως για τον κ. Κούβελο, όπως έλεγαν και χθες συνεργάτες, παραμένει ένα αναπάντητο ερώτημα: Γιατί η Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων 2013 δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στην πρόσκληση της Επιτροπής Διεκδίκησης για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Πάντως η υπόθεση των Μεσογειακών Αγώνων 2013 αρχίσει να δημιουργεί τριβές και αυτές ίσως ενταθούν περισσότερο με δεδομένη την καθυστέρηση στην ψήφιση του νόμου στη Βουλή για τη σύσταση της εταιρείας διαχείρισης των Αγώνων.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass