ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ» Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΑΕΛ, γυνή και... σύνδεσμος

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2009 3:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Λένε πως ένα κίτρινο τριαντάφυλλο σημαίνει μίσος. Τα πολλά κίτρινα όμως είναι πάθος. Αν λοιπόν μια γυναίκα στο γήπεδο σημαίνει... ανεπιθύμητη μουρμούρα τότε οι πολλές σημαίνουν Σύνδεσμος Φιλαθλων και μάλιστα με όνομα δυναμικό: «Βυσσινί Αμαζόνες».
Η ΑΕΛ σε λίγο διάστημα αναμένεται να έχει τον πρώτο της αποκλειστικά γυναικείο σύνδεσμο φιλάθλων που χθες πραγματοποίησε την πρώτη του συγκέντρωση στο καφέ «Μοναχά Λάρισα». Εκεί τριάντα και πλέον Λαρισαίες που είναι... κολλημένες με την ομάδα της ΑΕΛ συμφώνησαν για την ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου συνδέσμου και παράλληλα έθεσαν τους πρώτους κανόνες που θα διέπουν το πρωτοποριακό τους εγχείρημα. Σαν πρώτη συγκέντρωση η προσέλευση των ατόμων ήταν άκρως ενθαρρυντική και η συνέχεια αναμένεται καλύτερη.
ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ως σύνδεσμος φιλάθλων σκοπός του θα είναι να στηρίζει τους «βυσσινί» με όλους τους τρόπους, μέσα και έξω από το Αλκαζάρ. Γι’ αυτό και στο μέλλον μια εκδρομή μόνο με γυναίκες στο λεωφορείο θα είναι κάτι που θα κάνει πολλούς να... τρίβουν τα μάτια τους.
ΚΕΡΚΙΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Μέσα στα άμεσα σχέδιά των υπο σύσταση «Αμαζόνων» είναι να έχουν το δικό τους χώρο (πιθανότατα θα είναι το συγκεκριμένο καφέ), τη δική τους ιστοσελίδα στο ίντερνετ, τη δική τους «γωνιά» στο Στάδιο Αλκαζάρ. Βέβαια, παράλληλα θα κοιτάξουν να βρουν χορηγούς για την οικονομική τους ενίσχυση. Σήμα τους θα είναι φυσικά οι Αμαζόνες που θα καβαλικεύουν ισάριθμα άλογα και θα ποδοπατούν σήματα άλλων ομάδων.
Πανό και συνθήματα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους από φέτος, ενώ στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη για να δοθούν και οι απαραίτητες διευκρινήσεις από την ΠΑΕ. ΑΕΛ, γυνή και... σύνδεσμος λοιπόν καθώς η ομάδα δεν είναι προνόμιο των ανδρών.
(Για όποιες γυναίκες ενδιαφέρονται μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6948-381.259, Δήμητρα).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass