ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ

Τώρα υπάρχει μόνο ο Πανιώνιος...

*ΤΕΡΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ *ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤ. ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝ. ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2009 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Οι μεταγραφικές ιστορίες είναι η χαρά των δημοσιογράφων και των φιλάθλων που κάθε καλοκαίρι, κάθε Ιανουάριο αλλά και σε διακοπές του πρωταθλήματος τις απολαμβάνουν και πάντοτε βρίσκουν θέμα συζήτησης.
Όμως όταν υπάρχει αγώνας όλα ξεχνιούνται και στην ΑΕΛ από σήμερα οφείλουν όλοι να ξεχάσουν κάθε μεταγραφικό σενάριο και να αφοσιωθούν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο (7 μ.μ.) από το αποτέλεσμα του οποίου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο ποσοστό η κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα και υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη (Να παίξουν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός και ΑΕΚ).
Με νίκη θεωρείται αδιανόητο η ΑΕΛ να χάσει την πέμπτη θέση, ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος και νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ θα υπάρξουν μεγάλες περιπέτειες, καθώς τότε η ΑΕΛ θα θέλει νίκη σε ένα από τα δύο τελευταία εκτός έδρας εναπομείνοντα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό. Η πέμπτη θέση είναι φανερό ότι περνάει από το Αλκαζάρ στο οποίο η ΑΕΛ έχει χάσει φέτος αρκετούς βαθμούς και δεν πρέπει να χάσει κι άλλους...
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο θα αρχίσει σήμερα (χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό) με προπόνηση το πρωί, όπου αναμένονται να δώσουν το «παρών» όλοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Οι σκέψεις και τα σχέδια του Ουζουνίδη ιδιαίτερα για την αντιμετώπιση του Εστογιανόφ, που θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, θα φανούν λογικά την Πέμπτη και την Παρασκευή στο οικογενειακό διπλό που θα κάνει.
ΠΡΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι ανανεώσεις συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Στέλιο Βενετίδη και τον Παναγιώτη Κατσιαρό δύο αριστερά μπακ που θεωρούνται από τα καλύτερα του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τις πρώτες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ. Επίσης σε καλό δρόμο όλα δείχνουν (και με βάση τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης) η ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα Στέφανου Κοτσόλη.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους τής ομάδας ότι τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο κυκλοφορούν από σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου, από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρα 3 – STERGIAKI: 65 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
Θύρες 10A & 10Β – WIND: 25 ευρώ
Θύρες 6 & 7: 18 ευρώ
Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή 10 ευρώ για όλες τις θύρες και για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Η λειτουργία της παιδικής κερκίδας «ΟΛΥΜΠΟΣ» θα αποφασιστεί μετά από την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα την Πέμπτη 2 Απριλίου.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της ΑΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων την Πέμπτη θα γίνει εκτάκτως αύριο στις 1.15 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass