ΧΡΥΣΟΙ ΟΙ Φ. ΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΙ Κ. ΚΩΣΤΗΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο Κ.ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΗ Η ΕΛ.ΓΑΤΟΥΔΗ

Ομάδα όνειρο ο Ε.Ο.Σ. Λάρισας στο Καϊμακτσαλάν

*ΣΤΟ ΑΒΕΤΟΝΕ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Ο ΠΡ.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2009 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
 Φανταστικό το πέρασμα των αθλητών του ΕΟΣ Λάρισας από τους πανελλήνιους αγώνες ΑΓΕΝ που έγιναν στο Καϊμακτσαλάν 27 και 28 Μαρτίου. Κυριάρχησαν στο slalom με Κ. Κωστή και Φ. Κατσάνη στην πρώτη θέση, τον Κ. Καραπιπέρη στη δεύτερη, στην κατηγορία των εφήβων, και τον Β. Τζιότζιο στην πέμπτη θέση στην κατηγορία των ανδρών. Στο ίδιο αγώνισμα και στην κατηγορία των εφήβων ο Π. Γαλανόπουλος τερμάτισε 10ος και η Μ. Ξανθοπούλου 12η ενώ η Β. Τριανταφύλλου δεν τερμάτισε.Στο γιγαντιαίο, ο Κ. Καραπιπέρης φόρεσε το αργυρό μετάλλιο, η Ελ. Γατούδη το χάλκινο, ο Β. Τζιότζιος κέρδισε και πάλι τον έπαινο με την έκτη θέση, ενώ η Φ.Κατσάνη τερμάτισε 10η, η Μ. Ξανθοπούλου 13η, η Β. Τριανταφύλλου 16η και Π. Γαλανόπουλος 16ος.
Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 86 αθλητές και 35 αθλήτριες .
Η εμφάνιση της ομάδας ήταν άκρως εντυπωσιακή και βέβαια ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή Δ. Νικολόπουλο.
Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΧ, η φετινή αγωνιστική περίοδος για την κατηγορία ΑΓΕΝ κλείνει με δύο διεθνείς αγώνες slalom FIS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Χιονοδρομίας) που προβλέπεται να γίνουν στο ίδιο χιονοδρομικό κέντρο 11-12 Απριλίου.
Ωστόσο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με όλους τους αθλητές του συλλόγου η επαφή με το χιόνι θα συνεχιστεί για όσο αυτό υπάρχει, με ένα πρόγραμμα προπονήσεων ακόμη και μέσα στις διακοπές του Πάσχα.
 
Ο ΕΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΑΒΕΤΟΝΕ
 
Επέστρεψε από το Αβετόνε της Ιταλίας ο Πρ. Γαλανόπουλος όπου συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες καταβάσεων μαζί με άλλους 9 αθλητές –τριες των κατηγοριών (1) και (2) παίδων-κορασίδων από την Ελλάδα. Ο Πρ. Γαλανόπουλος πήρε τη σκυτάλη από τα τρία παιδιά του ΕΟΣ Λάρισας που πήγαν στο Αβετόνε την περσινή χρονιά, τους Φ. και Κ. Κατσάνη και Κ. Καραπιπέρη.
Η επιλογή των αθλητών γίνεται με την πανελλήνια κατάταξη πριν τους αγώνες αυτούς, στην οποία ο αθλητής της Λάρισας ήταν 2ος στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης. Πρόκειται στην ουσία για ένα φεστιβάλ χιονοδρομίας που οργανώνει το ομώνυμο χωριό κάθε χρόνο με την επωνυμία «Ο Πινόκιο πάνω στα σκι» στο οποίο συμμετέχουν 350 αγόρια και κορίτσια από 40 χώρες από όλο τον κόσμο.
Προφανώς η εμπειρία που αποκτούν όσοι συμμετέχουν είναι μεγάλη γιατί τους δίνεται η ευκαιρία να τρέξουν με παιδιά από προηγμένες στη χιονοδρομία χώρες. Στο αγώνισμα του slalom ο Πρ. Γαλανόπουλος τερμάτισε 48ος και στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση 51ος σε σύνολο 95 αθλητών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass