Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΝΟΛ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΕΠΙΑΣΕ» (9-6)

Νίκησε χωρίς να «φορτσάρει»

* ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 02 Απρ 2009 3:40 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:36
Χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση ο ΝΟΛ - «Μύλοι Καπλανίδη» σημείωσε ακόμη μια επιτυχία διατηρώντας στο ακέραιο τις ελπίδες διεκδίκησης ανόδου στην Α1. Η λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της 1Οης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο της Α2 νίκησε χθες στο κλειστό κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ τη Γλυφάδα με σκορ 9-6 και πλέον την έπιασε στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο ΝΟΛ τώρα έχει να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα τριών αγώνων μέσα από τα αποτελέσματα των οποίων θα κριθούν πολλά. Την Κυριακή έχει να παίξει με το Καλαμάκι και μετά να αντιμετωπίσει το Περιστέρι και τον πρωτοπόρο Ποσειδών Ιλισίων. Αν κατορθώσει και συλλέξει αρκετούς βαθμούς τότε παράλληλα θα χριστεί ως ένα από τα φαβορί για την κατάληψη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην άνοδο.
Στο χθεσινό ματς οι παίκτες του Νίκου Βλαζάκη είχαν να αντιμετωπίσουν μια Γλυφάδα με απουσίες λόγω σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν το σύλλογο το τελευταίο διάστημα. Στο ξεκίνημα μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν περιορίζοντας τα λάθη να πάρουν ένα προβάδισμα τριών γκολ (5-2). Γρήγορα όμως η Γλυφάδα ανησύχησε τους τριακόσιους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς μειώνοντας σε 5-4.
Κάπου εκεί ο τερματοφύλακας Νούσιος του ΝΟΛ (για τον οποίο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Βουλιαγμένη) έκανε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις απαγορεύοντας τους φιλοξενούμενους να φέρουν το ματς στα ίσα. Στη συνέχεια οι φωνές του Κρητικού τεχνικού, Βλαζάκη και λίγο το χειροκρότημα των φίλων των γηπεδούχων αφύπνισαν τους φουνταριστούς της ομάδας που έκαναν τη δουλειά τους και ανέκτησαν προβάδισμα ασφαλείας που τελικά έδωσε και τη νίκη.
ΒΛΑΖΑΚΗΣ: «ΜΕ... ΒΑΛΑΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ»
Τη «θρυλική» ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ της δεκαετίας του ’80 θυμήθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΝΟΛ, Νίκος Βλαζάκης, θέλοντας να τονίσει πως ο σύλλογος έχει ανάγκη παιδιά από τη Λάρισα και όχι μεταγραφές «Η πόλη της Λάρισας αξίζει να έχει ομάδα στην Α1 αλλά όλα αυτά θα έρθουν μόνο αν βασιστεί ο ΝΟΛ σε παιδιά από την πόλη. Τότε θα γίνει κάτι ουσιαστικό. Όπως και τότε με την ομάδα της ΑΕΛ που πήρε το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με Βαλαώρα και Καραπιάλη... ».
Όοον αφορά στον χθεσινό αγώνα ανέφερε: «Έπρεπε να ζοριστούμε για να νικήσουμε τελικά. Δεν παίξαμε καλά και παραλίγο θα την πληρώναμε» και καταλήγοντας είπε «Έχουμε πλέον τρία δύσκολα ματς. Αν τα νικήσουμε και τα τρία έχουμε ελπίδες για να διεκδικήσουμε την άνοδο στην Α1 που όμως δεν είναι αυτοσκοπός μας...».
Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως ο Κρητικός τεχνικός της ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του.
ΛΑΠΠΑΣ: «ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ...»
Στα επόμενα τρία παιχνίδια στάθηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης του ΝΟΛ που σημείωσε το πιο κρίσιμο γκολ στο χθεσινό αγώνα Ηλίας Λάππας «Αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε τότε πιστεύω πως ήμαστε με το ένα πόδι στην Α1. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι δύσκολα ματς. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ευελπιστούμε στο τέλος να τα καταφέρουμε. Έχουμε νέο προπονητή και η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική».
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ
3-2, 2-1, 2-1, 2-2
ΣΥΝΘΕΣΗ - ΣΚΟΡΕΡΣ
Νούσιος, Λάππας 2, Παύλου, Κουρουπάκης 1, Κανδιόγλου 1, Ντόσας 1, Κουλουκτσής, Μερκουριάδης Α. 2, Μερκουριάδης Π. 1, Λυκάρης, Μάγνης 1, Κωστούλας, Μπεζιλιώτης, Κωνσταντινίδης, Τρικάλης
Από την Γλυφάδα σκόραραν οι παρακάτω παίκτες: Γραμμένος 1, Κουτσιαλής 3, Χατζηαλέξης 1 και Νοικός 1.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΛ
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο ΝΟΛ. Οι εκλογές θα διεξαχθούν κάτω από τη θύρα 3 του γηπέδου Αλκαζάρ στις έξι το απόγευμα. Από τον Ναυτικό Όμιλο καλούνται να δώσουν το «παρών» όλα τα μέλη του.
ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΛ
Στη Λάρισα ο Νίκος Κακλαμανάκης
Στην πόλη της Λάρισας θα βρεθεί την Κυριακή ο σπουδαιότερος αθλητής της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας και δις Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης. Ο λόγος είναι πως θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο ΝΟ Λάρισας στο χώρο του ICBS στις 12.30 μ.μ. Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει ο καθηγητής ΤΕΦΑΑ Αθηνών κ. Γρηγόρης Μπογδάνης με θέμα την «Εύρεση και αξιοποίηση των ταλέντων».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες για την 11η ημέρα της Α2 υδατοσφαίρισης ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Κέρκυρα-ΟΦΗ 10-10  
Καλαμάκι-ΝΟ Σύρου     10-7  
Ποσειδών Ιλισίων-ΟΥΚ Βόλου    12-5  
Λάρισα-Γλυφάδα            9-6  
Ιωνικός-Νηρέας Χαλ.     13-7  
Περιστέρι-Ηλυσιακός    14-8  
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)  
1. Ποσειδών Ιλ. 19  
2. Περιστέρι       18  
3. Λάρισα            16  
4. Γλυφάδα        16  
5. Καλαμάκι       14  
6. ΟΦΗ                  12  
7. ΟΥΚ Βόλου     10  
8. Κέρκυρα         9  
9. ΝΟ Σύρου        8  
10. Ηλυσιακός  6  
11. Ιωνικός          3  
12. Νηρέας Χαλ.                 0  
* Ο Ιωνικός έχει έναν μηδενισμό και -1 βαθμό.