ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΑΕΛ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (7 μ.μ.)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλκαζάρ...

ΞΑΦΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΩΣΗ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2009 0:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:37
Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λίγκα δίνει η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ σήμερα στις 7 μ.μ. με αντίπαλο τον Πανιώνιο που είναι και το πιο κρίσιμο της φετινής περιόδου καθώς με νίκη οι «βυσσινί» εξασφαλίζουν την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που σημαίνει είσοδο στα πλέι οφ αλλά και συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (υπό την προϋπόθεση ότι στον τελικό του κυπέλλου θα αγωνιστούν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και η ΑΕΚ).
Η Λαρισινή ομάδα λοιπόν είναι αναγκαίο στο συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει τη βοήθεια των φιλάθλων που θα της δώσουν τη δύναμη να κερδίσει το παιχνίδι και να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός μεγάλου στόχου που είχε τη φετινή περίοδο και θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για το έργο που έκαναν όλη την περίοδο η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Στο σημαντικό αυτό παιχνίδι ενώ όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα αγωνιζόταν πλήρης και χωρίς προβλήματα χθες τελευταία μέρα της προετοιμασίας ο Ζουράφσκι προσβλήθηκε από ίωση κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του παρότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ δεν θα ξεκινήσει εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού ο Τουμέρ Μετίν.
Στην ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν ο Στέφανος Κοτσόλης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα παίξουν μάλλον οι: Βέμπερ (δεξιά), Νταμπίζας, Κώτσιος (σέντερ μπακ), Βενετίδης (αριστερά) στη μεσαία γραμμή θα παίξουν δύο αμυντικά χαφ ο Σαρμιέντο και ο Κυριακίδης(ελάχιστες πιθανότητες έχει να ξεκινήσει ο Ιγγλέσιας) και πιο μπροστά θα είναι οι: Γιαννακόπουλος (δεξιά), Πάρα (αριστερά) και ο Φωτάκης πίσω από τον Ζουράφσκι. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Ζουράφσκι τότε αριστερά θα παίξει ο Γκουέλα και ο Πάρα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμα και οι εξής παίκτες της ΑΕΛ: Βράνιτς, Ααράμπ, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριάκος, Ίλιτς, Μετίν, Τσίγκας.
 Το σύστημα που θα ακολουθήσει ο Ουζουνίδης όπως έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις θα είναι για μια ακόμα φορά το 4-2-3-1 που μέχρι τώρα έχει φέρει τους «βυσσινί» στην πέμπτη θέση.
Ο ΠΑΝΙΩΝΟΣ
Χωρίς τον τιμωρημένο Μάριο Νικολάου, έφτασε η αποστολή του Πανιωνίου στη Λάρισα, όπου σήμερα αντιμετωπίζει την τοπική ΑΕΛ για την 28η ημέρα της Σούπερ Λίγκα. Μετά τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός του Πανιωνίου Γιώτης Σταματόπουλος επέλεξε την αποστολή την οποία αποτελούν οι: Κρέσιτς, Μπέλιτς, Μάκος, Μανιάτης, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάτκα, Γουνδουλάκης, Κουτσόπουλος, Μπάρκογλου, Τζαβέλλας, Σκούφαλης, Κοιλιάρας, Κούκετς, Γκονζάκα, Λουρέντσο, Κουμορτζί, Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ.
 Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ και του Πανιωνίου. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει σφυρίξει την ΑΕΛ φέτος σε δυο ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Μέσα στον ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και στο Αλκαζάρ με τον Ολυμπιακό με τις δυο αναμετρήσεις να τελειώνουν 1-1. Βοηθοί του Κάκου θα είναι οι Τρύφωνας και Βασιλειάδης από τους ΣΔΠ Κέρκυρας και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δαλούκας του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με το ενδιαφέρον να περιορίζεται στην «ουρά» της βαθμολογίας και στην κατάκτηση της 5ης θέσης, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Από τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στη διεκδίκηση της 5ης θέσης και των μπαράζ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι Κρήτες χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λειβαδιά από την τοπική ομάδα που με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει τη νίκη, έτσι ώστε να μείνει στην 2η θέση.
 Επίσης, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα σε μία ανοικτή αναμέτρηση, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό που εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και στο νέο πρωτάθλημα.
Τέλος, ο Ηρακλής παίζει στη Φυλή με τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο και θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, ενώ Εργοτέλης και Πανσερραϊκός θα αναμετρηθούν στο «Παγκρήτιο» σε μία αναμέτρηση όπου μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μαθηματικά ελπίζουν σε παραμονή.
Το σημερινό πρόγραμμα(ώρα έναρξης 7 μ.μ.) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός ALPHA
Παναθηναϊκός-Ξάνθη ΝΕΤ
Πανθρακικός-ΑΕΚ novasports1
Λάρισα-Πανιώνιος
Θρασύβουλος-Ηρακλής novasports3
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός novasports2
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ ΕΤ1
Άρης-ΟΦΗ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           46-12 65 --ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
--------------------------------------------------------
2. Παναθηναϊκός        46-17 54
3. ΠΑΟΚ         32-14 54
4. ΑΕΚ            38-21 53
5. Λάρισα       34-26 42
---------------------------------------------------------
6. Άρης           22-28 38
7. Ξάνθη         20-16 35
8. Αστέρας Τρ.           29-23 33
9. Εργοτέλης 28-36 33
10. Πανθρακικός       19-30 32
11. Πανιώνιος            32-36 30
12. Ηρακλής 18-32 29
13. Λεβαδειακός       24-32 29
-----------------------------------------------------------
14. ΟΦΗ         28-43 23
15. Πανσερραϊκός     16-39 22
16. Θρασύβουλος     20-46 13 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass