ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

Χωρίς άγχος σήμερα η Ολύμπια

ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΑΡΙΓΚΜΠΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2009 0:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:37
Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό του ΟΑΚΑ αγωνίζεται σήμερα η Ολύμπια (5 μ.μ.) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σε ένα παιχνίδι που η λαρισινή ομάδα δεν έχει άγχος αλλά και δεν έχει και πληθώρα λύσεων καθώς ως γνωστόν λόγω προβλημάτων έχουν φύγει οι Καστλ, Κινγκ, Σιγκούνας ενώ δεν θα παίξει και ο Στέφαν Αριγκμπάμπου που είναι τραυματίας.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Μπαρτζώκα που για το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον αγωνιστικά φορμαρισμένο Παναθηναϊκό που προκρίθηκε την περασμένη Πέμπτη στο φάιναλ φορ του Βερολίνου δήλωσε τα εξής: «Όπως είναι αυτονόητο θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα, πράγμα που θα συνέβαινε ακόμη και αν ήμασταν πλήρεις, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε λίγοι και ακόμη λιγότεροι με την απουσία του Αριγκμπάμπου»
Οι παίκτες που πήγαν στην Αθήνα θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο μπορούν καλύτερα με στόχο μία αξιοπρεπή εμφάνιση ενώ σίγουρα στα τρία τελευταία παιχνίδια θα έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο μια και θα παίξουν και τα τρία παιχνίδια στη Λάρισα με αντιπάλους πιο προσιτές ομάδες τον Κολοσσό Ρόδου, την ΑΕΛ ΓΣ και τον Πανιώνιο όπου μπορούν να σημειώσουν κάποιες νίκες και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Πάντως υπάρχει στην «πορτοκαλί» ομάδα η γλυκιά γεύση της παραμονής στην κατηγορία παρά τα προβλήματα που υπήρξαν στη χρονιά και από δω και πέρα όλοι σκέφτονται τι θα γίνει στη νέα χρονιά και γενικότερα ποιο θα είναι το μέλλον του λαρισινού μπάσκετ.  
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
«Μετά από αυτές τις δύο νίκες στην Ιταλία και την πρόκριση, υπάρχουν πολύ δυνατά συναισθήματα" δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟ Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για να προσθέσει ότι "αυτό που πρέπει να κάνουμε και απέναντι στην Ολύμπια, είναι να παίξουμε σοβαρά, όπως σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη σοβαρό παιχνίδι. Είναι μια ακόμη υποχρέωση που έχουμε, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που θα θέλαμε εκτός από μια καλή εμφάνιση είναι να δούμε και τη στήριξη του κόσμου. Το έχουμε ξαναπεί ότι κάθε φορά που έχουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, είναι ένα έξτρα κίνητρο για όλους μας. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, μετά από δύο εξαιρετικά παιχνίδια που κάναμε απέναντι στη Σιένα στην Ιταλία».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass