ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΕΨΕ «ΕΞΠΡΕΣ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρόβα... Ευρώπης από τους Monsters

* ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΛΕΝΖ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2009 4:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
 Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν... μαγειρεύουν γι’ αυτό και οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, οι «Monsters» επέλεξαν να αρχίσουν νωρίς το «ζέσταμα» για τη νέα διαφαινόμενη ευρωπαϊκή τους περιπέτεια με την αγαπημένη τους ομάδα. Χθες λοιπόν ένα λεωφορείο (με περίπου τριάντα επιβάτες) βρέθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας με σκοπό να στηρίξει την ομώνυμη ομάδα που προσπαθεί να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας στην οποία βρίσκεται.
Η κίνηση των Monsters φυσικά αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επισκέψεων ένθεν και ένθεν αλλά η πρωτοτυπία των Ελλήνων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η ναύλωση ενός λεωφορείο εντυπωσίασε τους Γερμανούς οι οποίοι εδώ και κάποια χρόνια παίζουν σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πραγματικό στολίδι για το ποδόσφαιρο. Βέβαια παράλληλα οι φίλοι της Λάρισας αποδείχτηκαν γούρικοι αφού η Νυρεμβέργη νίκησε με 2-0 σκορ και ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά βαθμολογικά.
Η ΤΡΙΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Αυτήν είναι η τρίτη εκδρομή των Monsters στην Ευρώπη με λεωφορείο. Η πρώτη και πιο εντυπωσιακή ήταν στην Αγγλία και στο Μπλάκμπερν για τα προκριματικά του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η δεύτερη ήταν στο Αλκμάαρ της Ολλανδίας για τη διαδικασία των ομίλων. Για τη συγκεκριμένη εκδρομή οι φίλοι της ΑΕΛ αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης και θα επιστρέψουν στην Λάρισα λίγο πριν το ματς με τον Πανιώνιο που θα γίνει σήμερα στις 19.00. Στόχος των εκδρομέων φυσικά είναι να μην χάσουν τον συγκεκριμένο αγώνα για κανέναν λόγο. Άλλωστε αυτό το ματς είναι από τα σημαντικότερα που θα κρίνουν την είσοδο της ΑΕΛ στην πεντάδα. Μιας πεντάδας που ουσιαστικά σημαίνει και παράλληλη έξοδο στην Ευρώπη τη στιγμή που η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός δεν δείχνουν να χάνουν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου.
Πάντως ότι και να γίνεται με τα αγωνιστικά ζητήματα οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν ξεχνούν τη μεγάλη τους... λαχτάρα που είναι το νέο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο φυσικά το γεγονός πως ετοιμάζονται να «ψήσουν» την Πρωτομαγιά στο χώρο που θα κατασκευαστεί το έργο θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για... γερά γλέντια με την ΑΕΛ.
ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ
Αν η ΑΕΛ περάσει στα πλέι οφ (το πιθανότερο) και καταλήξει στην τελευταία θέση της διαδιασίας τότε θα μπει στην κλήρωση των προκριματικών που θα γίνει στις 16 Ιουνίου στη πόλη Νιόν της Ελβετίας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass