ΕΧΑΣΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΕ 80-61

Μια φυσιολογική ήττα…

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΓΥΡΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2009 4:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
 Μια φυσιολογική... ήττα υπέστη χθες από τον Παναθηναϊκό η Ολύμπια με σκορ 80-61 στο ΟΑΚΑ (που ήταν σχεδόν άδειο). Η λαρισινή ομάδα είχε να αντιμετωπίσει έναν ΠΑΟ που μόλις είχε κερδίσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ και η ψυχολογία όλων ήταν η ιδανική στο αντίπαλο στρατόπεδο. Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες οι «πορτοκαλί» έκαναν μια καλή εμφάνιση και το τελικό σκορ ήταν τιμητικό τηρουμένων των αναλογιών. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, όταν βρίσκονταν στο -1 (9-8). Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, βασιζόμενοι στον επιθετικό πλουραλισμό τους, έκαναν ένα σερί 10-0 και ανέβασαν το υπέρ τους προβάδισμα σε διψήφιο νούμερο (19-8). Στη συνέχεια οι παίκτες του Ομπράντοβιτς συντήρησαν τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο, η λήξη του οποίου τους βρήκε προηγούμενους με 39-28. Στο δεύτερο μισό του αγώνα η κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟ «άνοιξαν» κι άλλο τη διαφορά, με αποτέλεσμα να κριθεί νωρίς η υπόθεση-νίκη. Το θετικό για την Ολύμπια ήταν το γεγονός πως αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο ματς ο νεαρός αθλητής Σταύρος Αργύρης.
Τα δεκάλεπτα: 19-8, 39-28, 66-46, 80-61.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι 12, Κέτσμαν 7, Σπανούλης 6, Περπέρογλου 5 (1), Φώτσης 5, Χατζηβρέττας 9 (1), Νίκολας 4 (1), Βεργίνης 11 (3), Πέκοβιτς 12, Σάκοτα 9 (1).
ΟΛΥΜΠΙΑ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Καραγκιολίδης 1, Αργύρης, Σούλτσε 12 (3), Σπανός 6, Μπέλσερ 13 (1), Γιαννουλάκος 6, Μπατής 17 (3), Κολώκας 3, Καραποστόλου 3 (1), Παπαϊωακείμ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ολύμπια, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: «Όλοι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα να έρθει στο ΟΑΚΑ και να είναι συγκεντρωμένη και ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, πόσο μάλλον εμείς». Ενώ όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα της συγχώνευσης με την ΑΕΛ, σχολίασε: «Εγώ είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μέχρι τέλους. Έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην Α1 και είναι επιτυχία ότι παρά τα προβλήματά μας δεν κινδυνεύσαμε. Η κοινωνία της Λάρισας έχει όλο το καλοκαίρι μπροστά της να αποφασίσει τι θα κάνει».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, είπε: «Μετά τα παιχνίδια με τη Σιένα είχα καιρό για μόλις μία προπόνηση. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όπως πάντα, αλλά είναι δύσκολο με μόλις μία ημέρα περιθώριο. Παρόλα αυτά, παίξαμε με σεβασμό απέναντι στην Ολύμπια». 
 
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass