ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

«Εμείς στην πέμπτη θέση...»

ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Ο ΓΚΟΥΕΛΑ - ΧΩΡΙΣ ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο προχθές στο Αλκαζάρ έχει τελειώσει και οι «βυσσινί» έχουν μείνει στο 0-0 ενώ την ίδια ώρα ο Άρης κέρδιζε τον ΟΦΗ με 4-1 και πλέον η διαφορά μεταξύ της Λαρισινής ομάδας και των Θεσσαλονικέων μειώθηκε στους δύο πόντους στη μάχη της κατάκτηση της πέμπτης θέσης.Και όμως οι παίκτες της ΑΕΛ δείχνουν να πιστεύουν απόλυτα στις δυνατότητές τους αφού μέσα στα αποδυτήρια έλεγαν όλοι ότι αυτοί θα πάρουν την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και την Ευρώπη (αλλά και φέρνει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο). Αυτά άκουσε ο τεχνικός ηγέτης Μαρίνος Ουζουνίδης και τους είπε να έχουν το κεφάλι ψηλά γιατί αξίζουν αυτή τη θέση και στο τέλος θα την κατακτήσουν.Αυτός ήταν και ο λόγος που στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε ήρεμος και χωρίς κανένα εκνευρισμό.
Για να γίνει πραγματικότητα από τους «βυσσινί» η κατάκτηση της πέμπτης θέσης χρειάζονται δύο νίκες αλλά με βάση το πρόγραμμα τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Άρης έχουν την ερχόμενη αγωνιστική δύσκολες αποστολές αφού θα παίξουν εκτός έδρας με Ολυμπιακό οι «βυσσινί» και με ΑΕΚ οι «κίτρινοι». Ίσως αυτή η αγωνιστική να είναι το κριτήρια για την πέμπτη θέση καθώς όποια από τις δύο ομάδες πάρει νίκη τότε παίρνει ουσιαστικά και την πέμπτη θέση ενώ η ισοπαλία μάλλον βολεύει μόνο την ΑΕΛ, αν χάσει ο Άρης, που θα θέλει ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στη Λιβαδειά για να τερματίσει πέμπτη.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ με δύο βαθμούς διαφορά υπέρ της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας με Ολυμπιακό και Λεβαδειακό ενώ ο Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕΚ και εντός με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθρακικό.
ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Στο μεταξύ η ΑΕΛ την Κυριακή θα μεταβεί στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό χωρίς τα δύο σέντερ μπακ το Ναμπίζα και τον Κώτσιο που είναι τιμωρημένοι κάτι που σημαίνει ότι θα παίξουν ο Ααράμπ με τον Φεράρι. (το ίδιο δίδυμο αγωνίστηκε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο).
Τα προβλήματα για την ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ καθώς ο Γκουέλα υπέστη μία κάκωση στον αριστερό ώμο και σήμερα θα φανεί η σοβαρότητα του τραύματός του ενώ ο Βέμπερ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει τη μία αγωνιστική του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική.
ΠΕΡΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Στο μεταξύ για την αγωνιστική εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ότι η ομάδα αγωνίστηκε πολύ καλά, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά για μία ακόμα φορά δεν υπήρχε η αποτελεσματικότητα καθώς ειδικά ο Πάρα δείχνει στο δεύτερο γύρο να έχει χάσει το δρόμο προς τα δίχτυα. Η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ματσέι Ζουράφσκι που προσβλήθηκε από ίωση(χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα) ήταν καθοριστική.
Πάντως η πλήρη αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο γύρο η ΑΕΛ δεν βοηθήθηκε και από τους παίκτες που μπήκαν σαν αλλαγές καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχε καλύτερη απόδοση. Αλλά συμβαίνουν αυτά με ομάδες που αμύνονται μαζικά.
ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Τέσσερις συλληφθέντες από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας υπήρχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΛ-Πανιωνίου (τρεις οπαδοί του Πανιωνίου ηλικίας 31, 22 και 21 ετών και ένας οπαδός της ΑΕΛ ηλικίας 20 ετών) που αφού πέρασαν τη διαδικασία του Αυτόφωρου πήραν αναβολή για να δικαστούν μέχρι αύριο. Στο μεταξύ αναζητείται από την Αστυνομία ένας ακόμα φίλαθλος της ΑΕΛ που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στους αστυνομικούς.
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες με βάση το νέο αθλητικό νόμο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass