ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π2-Κ2 ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Aυλαία για τα παιδιά του ΕΟΣ Λάρισας

* ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η Κ. ΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΠΡ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 07 Απρ 2009 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
Με έξι συμμετοχές και τρία μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες έκλεισαν τη φετινή αγωνιστική περίοδο τα παιδιά που γεννήθηκαν τις χρονιές 1994 – 1995 και ανήκουν στην κατηγορία Π2-Κ2. Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 17 σωματεία με 70 αθλητές-τριες από τους οποίους μόνο 24 ανήκουν στη Νότια Περιφέρεια μέλος της οποίας είναι ο ΕΟΣ Λάρισας. Η συμμετοχή της Λάρισας έφτασε το 9% του συνόλου των αθλητών ενώ η συμμετοχή στο βάθρο των νικητών του διήμερου στο 25%!Το γεγονός ότι τα παιδιά του ΕΟΣ Λάρισας συμμετέχουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Νότιας Περιφέρειας, το οποίο δεν είναι εξίσου ανταγωνιστικό με αυτό της Βόρειας καθώς και ότι μέσα σε μια χιονοδρομική χρονιά διανύουν πάνω από 7500 χιλιόμετρα για να προπονηθούν σε χιονοδρομικά κέντρα μακριά από τη Λάρισα, δίνει στους παραπάνω αριθμούς μια ιδιαίτερη αξία από την οποία άλλωστε πηγάζει η εκτίμηση και ο θαυμασμός για τον ΕΟΣ από όλους τους συλλόγους της χιονοδρομίας.
Οι αγώνες έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου στο Καρπενήσι, κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Κατά γενική ομολογία ήταν οι καλύτεροι των τελευταίων χρόνων και δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε πραγματικά καλές και γρήγορες για την εποχή πίστες.
Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (slalom), στο οποίο η Κωνσταντίνα Κατσάνη τερμάτισε 2η και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος τερμάτισε τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο, ο Τζιοβάνι Μούσιας τερμάτισε 19ος, η Αποστολία Μπαλλά 20ή ενώ η πρώτη διαδρομή της Ελένης Καραπιπέρη ήταν άκυρη.
Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης (giant slalom) σε καλή πίστα αλλά με ισχυρό άνεμο, στο οποίο ο Πρόδρομος Γαλανόπουλος κατέκτησε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο, η Αποστολία Μπαλλά τερμάτισε 10η, η Κωνσταντίνα Κατσάνη 15η, ο Τζιοβάνι Μούσιας 21ος, ο Νίκος Τσούκας 23ος και η Ελένη Καραπιπέρη δεν τερμάτισε στην πρώτη διαδρομή.
* Η προπονήτρια της ομάδας Νατάσσα Παπαχατζή, αμέσως μετά τους αγώνες ξεκίνησε το σχεδιασμό της «επόμενης μέρας», δηλαδή το προπονητικό πρόγραμμα για όσο διάστημα υπάρχει χιόνι στα χιονοδρομικά κέντρα, ακόμη και μέσα στις Πασχαλινές διακοπές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass