TO ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΑ 34 (!) ΠΕΝΑΛΤΙ ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ

Λαρισαϊκός - Τοξότης: 25 χρόνια μετά…

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17.30) ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2009 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
 Ηταν Μάιος του 1984 όταν οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της Α΄ΕΠΣΛ, Λαρισαϊκός και Τοξότης, αναμετρήθηκαν στο Αλκαζάρ για να αναδειχθεί η ομάδα που θα εκπροσωπούσε το νομό στη Δ΄ Εθνική (τότε Εθνική Ερασιτεχνική).Μπροστά σε περίπου 5.000 φιλάθλους οι δύο ομάδες προσέφεραν πολύ ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές, αλλά το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος. Μετά από τέσσερα γκολ (2-2) που επιτεύχθησαν κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών και των 30 λεπτών της παράτασης χρειάστηκε να εκτελεστούν από τις δύο ομάδες 34 (!) πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής τελικά ο Λαρισαϊκός με 10 εύστοχα πέναλτι έναντι 9 του Τοξότη.Αύριο λοιπόν και ώρα 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, εκείνης της περιόδου και όχι μόνο, με περισσότερα κιλά και λιγότερα μαλλιά, αλλά με την ίδια όρεξη και το ίδιο πάθος για ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν τον ομορφότερο ποδοσφαιρικό αγώνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που έγινε ποτέ.
Σ΄ αυτή τους την προσπάθεια χρειάζονται τον κόσμο καθώς οι φίλαθλοι δεν θα ξαναχειροκροτήσουν μόνο ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που πέρασαν από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού αλλά παράλληλα θα βοηθήσουν οικονομικά τον «Μαγυάρο» προπονητή Θανάση Μανίκα, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Αξίζει να τονιστεί πως θα τιμηθούν οι δύο προπονητές των ομάδων κ. Παγκαρλιώτας και κ. Μανίκας και οι διαιτητές εκείνου του αγώνα κ. Συρμακέζης - Ιωαννίδης - Φαρμάκης.
ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «Λαρισαϊκού Ν. Σμύρνης» καλούνται να βρίσκονται αύριο και ώρα 16.00 στο στάδιο Αλκαζάρ. Την ίδια ώρα κλήθηκαν να βρίσκονται στο συγκεκριμένο χώρο και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές του Τοξότη:
Νερουλιάτσιος, Καραπιάλης, Χολέβας, Αγορογιάννης, Βλαχούλης, Γιάννας, Γούλας, Ραούλης, Παπαγιάννης, Αλιαπούλιος, Χριστοδούλου, Ντόσας, Μίχης, Καμάκας, Τσαντάλης, Νούσας Β., Σταμάτης, Σταμάτης Γ., Τζουβαλέκας, Μυλωνάς, Παπαδημητρίου, Νικολάου, Ζαφειρίου, Χαρούλης, Χατζόπουλος, Τσαχουρίδης, Κακανούλιας, Χιλ, Πούρικας, Πετρόπουλος, Ζωγράφος, Τσώτσας, Κουκουλιάφκας, Χατζηλιάδης, Γκουντάρας, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Τραμπάκουλας, Τάσος, Μπεκιώτης, Γκασδράνης, Αλεξούδης, Κολοβός Γ., Καφές, Γκάγγας, Τσακμακίδης Δ., Μιχαηλίδης, Κοτρώτσιος, Μπίτης, Μπούτλας, Δαλιός, Καπελιάνης, Μικερτζής, Αλεξάκης, Πέρκας, Πράσινος, Αντωνιάδης, Ζητούδης, Γκουγκουλής, Σουλιώτης, Νάτσουλας, Σιαμαντούρας, Αθανασούλης, Σερέτης, Παπαγιάννης Δ., Παπαθανασίου, Ουγιάρος Κ.
Ο προπονητής Παγκαρλιώτας Λάκης
Οι πρόεδροι Τουρλακόπουλος, Παπαγεωργίου, Πλίτσης, Χρυσικός κ.ά.
* Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα Χολέβας Γ. 6974 - 190.884, Γιαννακός Ιωάννης 6946 - 126.472, Μπίλλης Παν. 6937 - 283.369.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass