ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (16:30)

Το Μουζάκι αντίπαλος του Τυρνάβου

*ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 08 Απρ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
Για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, ο Τύρναβος 2005 θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 16:30 στο γήπεδό του την Α.Ε.Μουζακίου και στόχο έχει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Σίγουρα η ήττα της περασμένης Κυριακής στον Πυργετό έχει στεναχωρέσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, που είδαν το όνειρο της ανόδου να απομακρύνεται, πέντε… στροφές πριν το φινάλε.
Το σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, έχει δευτερεύουσα σημασία και απλά η ομάδα θα επιδιώξει να «ρεφάρει» και να ξεχάσει την ήττα, που υποχρέωσε την ομάδα από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, να οπισθοχωρήσει στη δεύτερη.
Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Τυρνάβου, η πορεία τής οποίας είναι εντυπωσιακή, πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος.
Στη σημερινή αναμέτρηση ο τεχνικός του σωματείου, Μιχάλης Ζιώγας, με τον συνεργάτη του Βασίλη Νάρη, είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσουν παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στους αγώνες πρωταθλήματος και ορισμένοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν παράλληλα, προβλήματα τραυματισμών.
Έτσι, εκτός από τον Ανδρέα Χατζηλιόντα που είναι τιμωρημένος και εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει το τεχνικό τιμ εάν θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα οι Κοντοθανάσης, Κουρδής, Καρκαλέτσης, Γρηγορίου, Κολοβέτσιος και Κόκκινος (σ.σ. χθες αγωνιζόταν με την ομάδα της Αεροπορίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).
Θα υπάρξουν λοιπόν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε επίσημους αγώνες και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια και στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος της Δ΄Εθνικής.
Ο σημερινός αντίπαλος του Τυρνάβου, το Μουζάκι, αναδείχθηκε κυπελλούχος Καρδίτσας, κερδίζοντας στον τελικό   τον Α.Ο.Κ. στην παράταση, με σκορ 2-0.
Είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄τοπική κατηγορία της Καρδίτσας και θα παίξει χωρίς άγχος, απέναντι στον πιο έμπειρο Τύρναβο.
Τερματίζει στην πρώτη θέση στον 2ο όμιλο και θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Δ΄ Εθνική, μέσα από πλέι οφ που θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.
Χρειάζεται λοιπόν να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, γιατί θα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ στο ρόστερ της είναι και ο πρώην επιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας Τάσος Κανιούρας.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Παναγιωτόπουλος Α., Παπαγεωργίου Δ., Τριάντος Χ.(Θεσσαλίας)
*Στα άλλα δύο παιχνίδια του 4ου ομίλου για το κύπελλο ερασιτεχνών, θα παίξουν :
*ΑΕ Ποντίων Κατερίνης- Ρήγας Φεραίος
*Ατρόμητος Σπερχειάδας-ΑΕ Φαρκαδόνα
 
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο αντιπρόεδρος της τυρναβίτικης ομάδας, Γιάννης 
Πορτέσης, εξέφρασε την άποψή του ότι ο διαιτητής κ. Καραντώνης (Σερρών) στον αγώνα με τον Πυργετό αδίκησε τον Τύρναβο σε δύο περιπτώσεις.
Υποστηρίζει λοιπόν ότι στο πρώτο γκολ που σημείωσε ο Στύλος προηγήθηκε φάουλ πάνω στον Γρηγορίου-στην αρχή της φάσης- που δεν καταλογίστηκε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε περίπτωση πέναλτι που έγινε πάνω στον Κουβελά, το οποίο δεν δόθηκε.
Και όπως μας είπε, μπορεί η ομάδα του Τυρνάβου να μην έπιασε την αναμενόμενη απόδοση όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, όμως οι δύο αυτές περιπτώσεις ήταν καθοριστικές στην εξέλιξη του παιχνιδιού, γιατί πολλές φορές στα ντέρμπι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass