«ΓΥΡΙΣΕ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΙ (9-8)

«Εφτάψυχος» ο ΝΟΛ

* ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΖΕΙ ΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1

Δημοσίευση: 09 Απρ 2009 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:45
Τέτοιο παιχνίδι πραγματικά είχε χρόνια να παιχτεί στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας. Ο ΝΟΛ αποδεικνύοντας πως είναι από μέταλλο... πρωταγωνιστή νίκησε με σκορ 9-8 τον Ποσειδώνα Ιλισίων για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α2 και πλέον ελπίζει βάσιμα σε άνοδο στην Α1. Βέβαια για να τα καταφέρει θα πρέπει να περάσει νικηφόρα από την Κέρκυρα (26/4) και να λυγίσει και το πρωτοπόρο Περιστέρι στη Λάρισα.
Στο χθεσινό ματς το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τους γηπεδούχους που έβλεπαν τους αντιπάλους να έχουν μεγαλύτερη άνεση στο σκοράρισμα και πολύ σφιχτή άμυνα. Μάλιστα σε κάποιο σημείο στη μέση του τρίτου οτκαλέπτου το σκορ ήταν 3-6 και όλα έδειχναν να κυλούν σε νίκη του ΚΟΠΙ. Όμως ο τεχνικός του ΝΟΛ, Βλαζάκης κάνοντας συνεχόμενες αλλαγές βρήκε το αδύνατο σημείο των αντιπάλων που ήταν η κούραση. Ο Κουρουπάκης από τα πλάγια πήρε μπρος επιθετικά και να σκοράρει ασταμάτητα ενώ ο τερματοφύλακας Νούσιος άρχισε να πιάνει τα... άπιαστα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 8-7 υπέρ των γηπεδούχων τη στιγμή μάλιστα που ο ΝΟΛ έπαιζε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Άγγελος Μερκουριάδης (στα τελευταία 4 λεπτά).
Κάπου εκεί το ΚΟΠΙ με πέναλτι ισοφάρισε σε 8-8 και εν συνεχεία είχε και δύο δοκάρια. Όμως ο Κουρουπάκης του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (προήλθε από λάθος του πάγκου) ένα μόλις λεπτό για τη λήξη έκανε το 9-8. Στον υπόλοιπο χρόνο οι γηπεδούχοι απειλήθηκαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις όμως ο τερματοφύλακάς τους είπε «όχι» και κράτησε το δίποντο στη Λάρισα.
ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 0-1, 3-2, 4-3 (9-8 τελικό)
Συνθέσεις - Σκόρερς
ΝΟΛ (Βλαζάκης): Νούσιος, Λάππας, Κουρουπάκης 5, Κανδιόγλου, Ντόσας, Κουλουκτσής 1, Μερκουριάδης Α. 2, Μερκουριάδης Π. 1, Λυκάρης, Μάγνης, Κωστούλας, Μπεζιλιώτης, Ζαφειρίου.
ΚΟΠΙ (Κεχαγιάς): Σιμάτος, Λαζαρής 2, Βαρδαραμάτος, Μπουμπούκης, Κωνσταντόπουλος, Πετρόπουλος, Φλώτσιος, Κεχαγιάς 1, Κολυβάς 1, Στεργίου 4, Στάμου, Ποντικέας.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Χαμόγελα και για το αποτέλεσμα υπήρχαν σε παίκτες, προπονητή και διοίκηση της ομάδας. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΝΟΛ, Νίκος Βλαζάκης δήλωσε τα παρακάτω: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για το πόλο της Λάρισας. Το ματς είχε άγρια ομορφιά και παρά την καταδικαστική διαιτησία που είχαμε τα παιδιά έπαιξαν σαν μια γροθιά και τελικά τα καταφέραμε. Αν καταφέρουμε και παρουσιαστούμε έτοιμοι και στα επόμενα δύο ματς τότε η πόλη θα δει ομάδα στην Α1».
Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ του χθεσινού ματς, Κουρουπάκης τόνισε τα παρακάτω: «Στα Ιλίσια είχαμε χάσει με μεγάλη διαφορά και νομίζαμε πως η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και απογοητευτήκαμε. Μας λείπει ένας από τους καλύτερους παίκτες, πλέον δεν υπάρχει το αστέρι και όλοι βοηθάμε. Αλλάξαμε προπονητή ο οποίος είναι σαν πατέρας μας. Δίνουμε τα πάντα για τη Λάρισα και τα αποτελέσματα φαίνονται στην πισίνα. Στην έδρα μας να μην χάσουμε άλλους βαθμούς. Πλέον πάμε γερά για την άνοδο».
Τέλος μιλώντας για το παιχνίδι και ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας ανέφερε τα παρακάτω: «Ήταν το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι που έχω παρακολουθήσει τα χρόνια που είμαι με την ομάδα. Ο ΝΟΛ απέδειξε πως έχει ψυχολογία και φυσική κατάσταση μεγάλης ομάδας και δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Αν διατηρηθεί και στη συνέχεια τότε οι στόχοι είναι πολύ μεγάλοι».
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΟ Σύρου-Κέρκυρα 13-7
ΟΦΗ-Ιωνικός Νικ.      5-0 α.α.
Λάρισα-Ποσειδών Ιλ.            9-8
Καλαμάκι-Γλυφάδα   9-7
ΟΥΚ Βόλου-Περιστέρι           10-12
Ηλυσιακός-Νηρέας Χαλ.      11-8
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. Περιστέρι    22
2. Ποσειδών Ιλ.          19
3. Γλυφάδα    18
4. Λάρισα       18
5. Καλαμάκι   18
6. ΟΦΗ           14
7. ΝΟ Σύρου 12
8. ΟΥΚ Βόλου            11
9. Κέρκυρα     10
10. Ηλυσιακός           10
11. Ιωνικός     2
12. Νηρέας Χαλ.        0
* Ο Ιωνικός έχει δύο μηδενισμό και -2 βαθμούς.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass