Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΓΙΑ ΑΕΛ Γ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ένα ντέρμπι διαφορετικό απ’ τα άλλα

* ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΛΑΡΙΣΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Δημοσίευση: 14 Απρ 2009 3:28 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:47
Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τα προηγούμενα αναμένεται να είναι το αυριανό ανάμεσα στην ΑΕΛ ΓΣ και την Ολύμπια. Οι δύο λαρισινές ομάδες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Ωστόσο και οι δύο θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς κυρίως λόγους σε καιρούς... δύσκολους οικονομικά και αγωνιστικά.
Η ΟΛΥΜΠΙΑ
Από τη μία βρίσκεται η Ολύμπια που μπορεί να έχει σωθεί και μαθηματικά όμως θέλει να αυξήσει τις επιτυχίες της «... που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν αρκετές παραπάνω, όπως σχεδιάζαμε στη μέση της σεζόν» κάτι που είπε και ο προπονητής, Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο μετά τη λήξη του πρόσφατου ματς με τον Κολοσσό Ρόδου.
Οι «πορτοκαλί» που θα προσπαθήσουν για την όγδοη νίκη στη φετινή σεζόν δεν προπονήθηκαν σήμερα καθώς όλη η ομάδα παρευρέθηκε στην κηδεία του Κίμωνα Μαλάκου, πατέρα των Γιώργου και Αποστόλη.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, ο τεχνικός της ομάδας περιμένει να δει στη σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Στέφαν Αριγκμπάμπου. Αν σήμερα είναι καλύτερα τότε μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό ματς.
Η ΑΕΛ ΓΣ
Στην ΑΕΛ ΓΣ τα χαμόγελα επέστρεψαν και ο λόγος είναι η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στα τελευταία ματς. Στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, στη Λάρισα με το Αιγάλεω και στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη οι «βυσσινί» έδειξαν ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό αποτελεί μια αισιόδοξη... ακτίνα φωτός για το μέλλον. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η ΑΕΛ ΓΣ πήγε με εννιά Έλληνες παίκτες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα αυθημερόν και κόντεψε να κάνει ζημιά στον γηπεδούχο Άρη.
Πλέον αυτό που λείπει από την ομάδα είναι και μια τρίτη επιτυχία για να δείξει πως άξιζε κάτι παραπάνω στη φετινή σεζόν και όχι την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο Θρασύβουλος Λιάγκας (που πραγματικά μεταμόρφωσε την ΑΕΛ ΓΣ προς το καλύτερο και μάλιστα με λιγοστούς παίκτες) δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει προφανώς και τους εννιά αθλητές στη διάθεσή του.