ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ» ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (19:00-ALPHA)

Η «βυσσινί»... λαοθάλασσα θα δώσει τη νίκη στην Α.Ε.Λ.

* ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2009 23:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
Μια ακόμη «χρυσή σελίδα» στην ένδοξη ιστορία της θέλει να γράψει σήμερα στη Λιβαδειά η Α.Ε.Λ., η οποία κερδίζοντας στις 7 το απόγευμα τον Λεβαδειακό, «σφραγίζει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τερματίζει στην προνομιούχο πέμπτη θέση.
Ιδανικό φινάλε λοιπόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει η αγαπημένη ομάδα της πόλης και όλοι οι Λαρισαίοι ζουν και αναπνέουν για τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Εκεί όπου οι παίκτες της «Βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, καλούνται να δώσουν ό,τι μπορούν παραπάνω από τον εαυτό τους και να οδηγήσουν την ομάδα στα πλέι-οφ, του πρωταθλήματος.
Αν και ο καιρός είναι ιδανικός για εκδρομές, ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. ήταν ξεκάθαρος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου επισήμανε ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι «δεν πάμε για... περίπατο στη Λιβαδειά».
Μπορεί λοιπόν να είναι αδιάφορος βαθμολογικά ο Λεβαδειακός καθώς εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει και ευκολότερο το έργο των «βυσσινί», που πρέπει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να αγωνιστούν με την πρέπουσα σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, όπως έπραξαν και σε άλλους εκτός έδρας αγώνες τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Στην κρίσιμη σημερινή αναμέτρηση, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς στις κερκίδες του σταδίου της Λιβαδειάς που θα είναι... ντυμένο στα βυσσινί, αναμένεται να βρεθούν πάνω από τρεις χιλιάδες Λαρισαίοι φίλαθλοι.
Θα δημιουργήσουν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και θα μετατρέψουν τη Λιβαδειά σε... Αλκαζάρ, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να αποβάλουν το άγχος και να τα δώσουν όλα για το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα, που είναι το μοναδικό ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι.
Ευχή δε όλων να πάνε όλα καλά και στο τέλος η χαρά της επιτυχίας να δώσει το έναυσμα για πανηγυρισμούς που θα αρχίσουν στη Λιβαδειά και θα συνεχιστούν στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
* Αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Βέμπερ, Νταμπίζας, Ιγγλέσιας, Πάρα και ο τραυματίας Ίλιτς, που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς.
Ο Γκουέλα παρότι υποφέρει από τενοντίδα, είναι τελικά στους 19 που επιλέχθηκαν από την τεχνική ηγεσία, όπως και ο νεαρός Μπαλής.
Πιθανό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. Μαρίνος Ουζουνίδης την ομάδα, είναι: κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Κοτσόλης, στην άμυνα οι Μπουκουβάλας, Κώτσιος, Ααράμπ, Βενετίδης, αμυντικά χαφ θα είναι οι ο Κυριακίδης με τον Σαρμιέντο, λίγο πιο μπροστά θα παίξουν οι Μετίν, Φωτάκης, Γιαννακόπουλος και στην επίθεση ο Ζουράφσκι.
Στην αποστολή, η οποία κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο των Καμένων Βούρλων, μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, συμπεριλήφθησαν και οι Βράνιτς, Φεράρι, Κατσιαρός, Βλασόπουλος, Γκουέλα, Μπαλής, Τσίγκας, Κυριάκος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης του συνδέσμου διαιτητών Ηρακλείου, έχοντας για βοηθούς τους Χ. Γενναίο, Χ. Καλαϊτζίδη, του Συνδέσμου Αθηνών.
Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Μ. Τσινιάρης, επίσης του Συνδέσμου Αθηνών
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θρασύβουλος-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ο.Φ.Η.
Π.Α.Ο.Κ.-Πανσερραϊκός
Εργοτέλης-ΑΕΚ
Λεβαδειακός-Λάρισα
Αρης-Πανθρακικός
Ξάνθη-Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 7 το απόγευμα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός            48-14   68 --Πρωταθλητής
------------------------------------------------
2. Π.Α.Ο.Κ.     35-15   60 --Πλέι οφ
3. Παναθηναϊκός         48-17   58 --Πλέι οφ
4. Α.Ε.Κ.         39-23   54 --Πλέι οφ
5. Α.Ε.Λ.         35-26   46
------------------------------------------------
6. Άρης            27-29   44
7. Εργοτέλης   30-38   35
8. Ξάνθη          21-20   35
9. Πανιώνιος   36-37   34
10. Ηρακλής    21-34   33
11. Πανθρακικός         21-34   33
12. Αστέρας Τρ.          30-27   33
13. Λεβαδειακός         28-35   32
------------------------------------------------
14. Ο.Φ.Η.       29-47   24 --Υποβιβασμός
15. Πανσερραϊκός       18-41   24 --Υποβιβασμός
16. Θρασύβουλος       22-51   14 --Υποβιβασμός
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass