ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Υποκλίθηκε και το Καστράκι στον... Ζιώγα

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0 *ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ 10΄ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ

Δημοσίευση: 27 Απρ 2009 4:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
Νέα σημαντική νίκη πέτυχε χθες ο Τύρναβος 2005, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε στο Καστράκι τον τοπικό Εθνικό με σκορ 1-0.
Η τρικαλινή ομάδα υποκλίθηκε στον... Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος πήγε πολύ καλά διαβασμένος στη γειτονική πόλη και ζήτησε από τους παίκτες του να του κάνουν ως δώρο τη νίκη, για την ανανέωση της συνεργασίας του.
Εκείνοι δεν του χάλασαν το χατίρι και παίζοντας παλικαρίσια από το πρώτο λεπτό του αγώνα, έδειξαν ποια ομάδα άξιζε να είναι στην κορυφή, του 4ου ομίλου.
«Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές και οι επιτυχίες μιλάνε από μόνες τους» επισήμανε ο προπονητής της τυρναβίτικης ομάδας, που εγκωμίασε για πολλοστή φορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς τους ήρωες για την προσπάθεια που καταβάλουν, κάτω από τις... δύσκολες συνθήκες του πρωταθλήματος.
*Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 4’ όταν ο Γιδόπουλος από πλάγια σούταρε, ο Καραναστάσης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε, ενώ ο Τζέκος αν και προσπάθησε δεν πρόλαβε την μπάλα.
Νέα καλή στιγμή δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 8’ όταν ο Ντούβλης έκανε το σουτ από καλή θέση για να περάσει η μπάλα λίγο άουτ.
Ο Τύρναβος σε όλα αυτά απάντησε με δοκάρι. Ήταν το 10’ όταν από πλάγια ο Γρηγορίου έβγαλε τη σέντρα, ο Νίκος Καρκαλέτσης έκανε την προβολή για ν’ αποκρουστεί η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτλή.
Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.
Στο 14’ ο Ντούβλης εκτέλεσε φάουλ για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.
Η επόμενη καλή φάση άργησε να δημιουργηθεί καθώς υπήρχε ένα κενό στην απόδοση και των δύο ομάδων. Στο 36’ ο Τζέκος από καλή θέση, σούταρε για να μπλοκάρει χωρίς όμως πρόβλημα ο Καραναστάσης.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαν εγκατασταθεί στα καρέ του Εθνικού.
Στο 40’ ο Κουβελάς έδωσε στον Κουρδή το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοντοθανάσης βρήκε τον Κόκκινο το σουτ του οποίου αποκρούστηκε δύσκολα από τον Κουτλή και η πίεση αυτή τελείωσε στο 43’ όταν από σέντρα του Γρηγορίου, ο Κόκκινος σούταρε μόλις άουτ.
Έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, χωρίς τέρματα.
Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός μπήκε και πάλι πιο δυνατά και παραλίγο θα αιφνιδίαζε την ομάδα του Τυρνάβου. Μόλις στο 46’ ο Κουλουκτσής βρήκε τον Ντούβλη αφύλαχτο μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός σούταρε, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραναστάση. Για πρώτη φορά ο Τύρναβος στο δεύτερο μέρος απείλησε με τον Κόκκινο του οποίου το σουτ πέρασε μόλις άουτ στο 61’.
Στη συνέχεια ο προπονητής του Τυρνάβου, Μιχάλης Ζιώγας, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Χατζηλιόντα και βελτίωσε την κυκλοφορία της ομάδας του. Έτσι κατάφεραν τελικά οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν το γκολ που έκρινε τελικά τη συνάντηση. Στο 72’ ο Κουρδής πέρασε την μπάλα στον Κοντοθανάση, αυτός έδωσε στον Γιάννη Κόκκινο, ο οποίος ήταν αφύλαχτος κι από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συρτό σουτ πραγματοποίησε το 0-1.
Το γκολ αυτό άλλαξε τους συσχετισμούς του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι ήταν υποχρεωμένοι πλέον να βγουν στην επίθεση, πράγμα που έκανε στους παίκτες του Τυρνάβου να βρούνε ανοιχτούς χώρους.
Στο 82’ ο Κοντοθανάσης βρήκε στον κενό χώρο τον Σκούπρα, ο οποίος πλάσαρε άστοχα και στο 84’ ο Κουρδής έβγαλε τετ-α-τετ τον Κόκκινο, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Κουτλής κατάφερε και απέκρουσε την μπάλα.
Στη συνέχεια και παρά την προσπάθεια των παικτών του Εθνικού οι οποίοι κέρδισαν πολλά φάουλ κοντά στην περιοχή του Καραναστάση, το σκορ δεν άλλαξε και το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία του Μπαλατσούκα όπως και των βοηθών του Τζαφλίδη και Τίκα του ΣΔΠ Ηπείρου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Κ.: Κουτλής, Αγόρου, Αναστασίου, Ράτζας, Βλάχος, Γιδόπουλος, Μόκας (34’ Πούλιος), Κόκοβας, Τζέκος, Ντούβλης, Κουλουκτσής (82’ Τσιαούσης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Γρηγορίου, Κόκκινος (87’ Συρούκης), Κουρδής, Κοντοθανάσης, Κολοβέτσιος, Σκούπρας, Κουβελάς (61’ Χατζηλιόντας), Σιάτρας, Καρκαλέτσης (82’ Κατσαβός), Αθανασούλης.
ΙΣΟΠΑΛΟΣ Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ
Ο Πυργετός σε προχθεσινό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στον 4ο Ομιλο της Δ΄ Εθνικής αναδείχθηκε ως γνωστόν, ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα στην Καρδίτσα.
Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Σταματίου ο οποίος χθες έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της καρδιτσιώτικης ομάδας οδηγώντας την σε νίκη στο Μαρτίνο με 1-0.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass